Tanrı'yla anlaşma yapmadık sonuçta yaratılmadan önce. Ne ülkemi seçebildim, ne dinimi, ne cinsiyetimi, ne ırkımı nede başka bir şeyimi. Herkes bu hayatın acemisidir. İlk defa geldik ilk defa yaşıyoruz burada. Bizi üzenler oluyor, bizim kırdıklarımız oluyor, bazı insanların çok kötü işler yaptığına şahit oluyoruz, insanların alın teriyle gelecek paraya tamah etmediklerini, daha fazlasını ve kötü yoldan buna sahip olmaya çalıştıklarını görüyoruz. Güzel şeylerede şahit oluyoruz, sevmek, aile olmak, çocuk sahibi olmak, arkadaşlarının ve sevenlerinin olması. Güzel işler yapan sanatkarlar, bestekarlar, bilim insanları olduğunuda görüyoruz. Cahil geldik ama cahil ölmek istemiyoruz, eğitim almak, okumak istiyoruz. Çocuklarımızın güvende olmasını istiyoruz. İnsanca ve insan gibi yaşamak istiyoruz. Yani sonuç olarak iyisiyle kötüsüyle olan bitenden ve yaşamımdan razıyım diyebilirim. Hiç var olmasaydım, kötülüklerin üstünü bile örtecek kadar muazzam olan iyi şeylerinde bu dünyada varolduğunu göremezdim.