Hayatınızda Kaç Tane Kitap Bitirdiniz ?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü

Hayatınızda Kaç Tane Kitap Bitirdiniz ?

• 1-10

Kullanılan: 2 10.0%
  • 11-50

Kullanılan: 4 20.0%
  • 51-100

Kullanılan: 2 10.0%
  • 100den fazla

Kullanılan: 12 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Az kitabı çok OKURUM .Mızraklı ilmihal , hüccetülislam ilmihali, amentü şerhi ,birgivi şerhi, DÜRRİ YEKTA ŞERHİ, mevlana halidi bağdadi hazretlerinin iman ve islam risalesi ve gibi

Saymadım ama tahminen 11-50 arasıdır.

Sayısını bilmiyorum bayağı okumuşumdur.

Ortaokuldan beri düzenli kitap okurum.. En yoğun zamanımda bile ayda 2 kitap bitiriyorum.. Hesaplamadım ama 400-500 vardır en az..

Günde bir kitap okuyanları alalım konuya.

Ben saymadım, zaman zaman arka arkaya okurum.

Bazen hiç elime almam kitapları.

50 anca

çok kitap okumak marifet değil bence mal gibi okursan bi anlamı yok kitap sana birşeyler katacak etinden sütünden faydalanacan

Kişisel kütüphânemde 2266 kitap var ve son siparişim de dâhil buna. Kitaplarımın tümünü okudum ve hattâ dahi birçoğunu birden fazla okudum, okumaya da devâm ediyorum. Ama üzgünüm sayı bunun ile sınırlı değil. Üç sene önce aldığım tablet ile de aralarda okumalar yapıyorum. Maalesef sayısını hatırlayamıyorum, hatırlayacağımı da sanmıyorum. Asgarî e-kitap olarak da 50 tane vardır diye düşünüyorum. Toplamda artı eksi 2320 kitap okudum diyebilirim. Ağırlıklı olarak okumaya üç veya dört sene önce başladım. Daha öncesinde de iki ya da üç günde bir kitap bitiriyor idim. Yaz tatilinde vakit bolluğundan günde asgarî iki kitap bitiriyorum.

200'ü geçer fakat o 250 değildir. Bu konuda biraz gerideyim okunmayı bekleyen daha çok kitap var.

Kişisel kütüphânemde 2266 kitap var ve son siparişim de dâhil buna. Kitaplarımın tümünü okudum ve hattâ dahi birçoğunu birden fazla okudum, okumaya da devâm ediyorum. Ama üzgünüm sayı bunun ile sınırlı değil. Üç sene önce aldığım tablet ile de aralarda okumalar yapıyorum. Maalesef sayısını hatırlayamıyorum, hatırlayacağımı da sanmıyorum. Asgarî e-kitap olarak da 50 tane vardır diye düşünüyorum. Toplamda artı eksi 2320 kitap okudum diyebilirim. Ağırlıklı olarak okumaya üç veya dört sene önce başladım. Daha öncesinde de iki ya da üç günde bir kitap bitiriyor idim. Yaz tatilinde vakit bolluğundan günde asgarî iki kitap bitiriyorum.

Hep batı klasiklerini mi okudunuz? İMAMI RABBANİ HAZRETLERİNİN MEKTUBATINI, ERZURUMLU İBRAHİM HAKKI HAZRETLERİNİN MARİFETNAMESİNİ,İMAMI GAZALİ HAZRETLERİNİN KİMYA-İ SAADET KİTABINI VE GİBİ DOĞU ESERLERİNİ OKUDUNUZ MU

Sayın [mention=16471]İLTEBER ALMIŞ Y[/mention], saydığınız kimseler ve kitapları ile ne ilgim ne de alâkam mevcuttur. Okumadım, okumayacağım da; teşekkür ediyorum yine de merakınızı gidermiş olayım cevap vererek. Batı klasiği okumuyorum yalnız, bunun da altını çizmiş olayım.

Geri