Hayata yeni bir başlangıç yapmak için kocamdan ayrıldım, işe yaramadı

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Hayata yeni bir BAşlangıç Yapmak için Kocamdan Ayrıldım. İşe yaramadı.

Hayal ettiğim gibi olmadı. Ondan beni geri almasını istesem çok mu küçük düşürücü olur?

Medyanın GAZI İle zehirlenmiş bir ablamız.

Medyanın "kocalarınızı Atın Başınızdan, kendinize BİR FIRSAT verin, yeni başlangıçlar yapın" propagandasını yemiş ablamızın bulabildiği YALNIZLIK, Ekonomik darboğazlar, mutsuzluk olmuş.

7*24 peşinde koşan, hastaneye düşse başında bekleyecek, hasta olsa çorbasını yapacak, tüm kesesini kendisi ile paylaşacak kocayı bırakınca elin yedi yabancı erkeklerinin çevresinde pervane olacağını sanıyor.

Medya ikna ediyor. Bu ara sık rastlar olduk bu örneğe.

‘I left my husband to make a new start in life. It hasn't worked’1708414611964.jpg

Yakında robotlar hayatımıza girdikçe, yapay zeka daha da geliştikçe bu dertler bitecek. Yani 9 bilinmeyenli bir denklem falan çözen bir robotun çorba yapması çok da zor olmasa gerek.

Ben yapay zeka ile evlenirim o zaman. En azından zeki. Çorbayı yaparım ya ben fjfjjf

Ama hastaneye dusunce basimda beklemeyen kocayi da napiyim allasen, iyi gunde kotu gunde diye bir gercek var.

Saka bir yana sosyal medyadan herkes yasadigi hayatin cok mukemmel oldugunu gostermeye calisiyor, insanlar buna cabuk ozeniyor ve ayni hayati yasayabileceklerine inaniyorlar.

Geri