Hayata geç kaldığını hissetmek

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Çaresiz ve eksik hissettirir.

Hiçbir şey için geç değildir.Çaresiz hissetmek insanı yıpratır ve hayat üzülmekle geçirilmeyecek kadar kıymetlidir.Değmeyen şeylerle vakit kaybetmeyip bir an önce kendini bulmalı insan ,kendini yoran her şeyden uzaklaşıp en çok kendine yaklaşmalı, hayatı yakalamalı en güzel yerinden ,umut hep var , olmalı!..

Geç kalmışlık ve umut etmek.. İkisi birbirine ne kadar da yakışıyor.. Geç kalınsa bile, umut edilmek için geç kalınmamıştır.
Ben sana bir ara distopya edebiyatını anlatayım abla!

Klasik orta yaş sendromuna girmiş kişinin söylemlerinden biridir.

"ya sen bana geç kaldın ya ben sana erken " demiş şair ;)

Herkesin hayatında yaşanmışlıklar mevcut, tüm bu yaşam içerisinde herkes istediği, arzu ettiği hayatı yaşayamaz. Çünkü yaşam herkese eşit değildir, adil değildir. İnsanlar doyumsuz oldukları için, her zaman ulaşmak ve erişmek istedikleri şeylerin sınırı da yoktur. Tüm olumsuzluklara rağmen konulan hedeflerin peşinden koşmak ve ona yetişmeye çalışmak ayrı bir keyif.

Çalışmamak, sebat etmemek var. Sonrası nasip ve kısmet. Çalışan, emek veren, dürüst insana er geç hakkı teslim edilir.

Hayat birilerinin hakkını teslim etmesini bekleyecek kadar adil ve uzun değil maalesef. Bu konuda sana katılmıyorum, çalışıp, emek verip, istediğin kadar dürüst ol kimse bir şey vermiyor.

-

Son düzenleme:
Ben başka dünya olduğuna inanmıyorum maalesef, seninle ilahi adalet konusunda çok ayrı yerde duruyoruz. O yüzden ortak noktada buluşmak mümkün değil. Başka konularda görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Esasında hicbir duruma geç kalınmıyor. Geç kaldigin her neyse mutlaka vardır bir sebebi.

Mesela ben de hep erken geldim diyorum hadi bakalım o ne olacak ? asfkj

Geri