Annem hep geleceğini düşün kızım sen der. Bende öyle yapıyorum geleceğini düşünüyorum o kadar çok düşünüyorum ki artık gelmen gerek...
...
Hayal kurmayı sevmemin tek sebebi hayallerimde senin olman
...
Aşkın sesi olur mu demeyin o konuşur aşkın sesini kalbim dinliyor
...
Bazı insanların bana kızmasını gerçekten çok seviyorum. Önemsediklerini düşünmem daha kolaylaşıyor.
...
“İnsanları ikiye ayırıyorum. Seni tanıyanlar seni tanımayanlar.
Seni tanıyanları ikiye ayırıyorum. Anlayanlar anlamayanlar.
Seni tanımayanlara yabancıyım. Seni anlamayanlara düşman.
...
“Hayatta birini sev ve onu kazanmak için çabala ! sabret ve sevgini göster kabul ederse zafer onundur etmezse suç senindir ! çünkü ; hak etmeyeni seçmişssindir”.
...
Öküzler ot yer sanırdım bu öküz ömrümü yedi
...
Üstüne başka bir kızın kokusu sinecekse bu bizim kızımız olsun
...
"Arkadaş kalalım" cümlesinin açıklaması ; Sen beni sevmeye devam et ben bunu bile bile seni öldüreyimdir.
...
Seni sevmiyorum inanır mısın ? Bence de inanma çünkü bu imkasız bişey <3
...
Sanırım üstün yeteneklerim var küçük kalbime kocaman sevgini sevgini yerlestirmemin başka bir açıklaması olamaz
...
+Her uyandığında yanındaki yastık boş olacak...
-Nasıl yani beni bırakıp gidecek misin ?
+Hayır yanındaki yastıkta uyumak yerine gögsünde uyumayı tercih edeceğim
...
Ömrüm boyunca parmağımda yüzün kalbimde aşkın ve her gözünü açtığında yanında ben olacağım .
...
önce kalbimi çaldın sonra umudumu hayallerimi uykumu mutlulugumu beni benden çaldın.
...
Hayal kurmayı sevmemin tek sebebi hayallerimde senin olman
...
Aşkın sesi olur mu demeyin o konuşur aşkın sesini kalbim dinliyor
...
Bazı insanların bana kızmasını gerçekten çok seviyorum. Önemsediklerini düşünmem daha kolaylaşıyor.
...
“İnsanları ikiye ayırıyorum. Seni tanıyanlar seni tanımayanlar.
Seni tanıyanları ikiye ayırıyorum. Anlayanlar anlamayanlar.
Seni tanımayanlara yabancıyım. Seni anlamayanlara düşman.
...
“Hayatta birini sev ve onu kazanmak için çabala ! sabret ve sevgini göster kabul ederse zafer onundur etmezse suç senindir ! çünkü ; hak etmeyeni seçmişssindir”.
...
Öküzler ot yer sanırdım bu öküz ömrümü yedi
...
Üstüne başka bir kızın kokusu sinecekse bu bizim kızımız olsun
...
"Arkadaş kalalım" cümlesinin açıklaması ; Sen beni sevmeye devam et ben bunu bile bile seni öldüreyimdir.
...
Seni sevmiyorum inanır mısın ? Bence de inanma çünkü bu imkasız bişey <3
...
Sanırım üstün yeteneklerim var küçük kalbime kocaman sevgini sevgini yerlestirmemin başka bir açıklaması olamaz
...
+Her uyandığında yanındaki yastık boş olacak...
-Nasıl yani beni bırakıp gidecek misin ?
+Hayır yanındaki yastıkta uyumak yerine gögsünde uyumayı tercih edeceğim
...
Ömrüm boyunca parmağımda yüzün kalbimde aşkın ve her gözünü açtığında yanında ben olacağım .
...
önce kalbimi çaldın sonra umudumu hayallerimi uykumu mutlulugumu beni benden çaldın.