Havalimanında bir adet baklava 308 TL.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tabi benim 1 kg olarak anlamam. :) Aslında yadırgamıyorum. Gelen gideni karşılıyor mu ona da bakmak lazım. Yıllık ya da aylık kira bazlı eğer dışarıdaki esnaftan yüksek bir meblağ veriyorsa normaldir. Bunu alaçatıda ya da çeşmede yapılan tatil ile mersinde adana'da yapılan tatil gibi düşünün.

adet, adet, adet. bunu hiçbir şekilde savunamazsın. bizi öptükleri yetmiyor gibi artık yabancıları da öpüyorlar. iki çizik atılan resim, meyve asılan tablo, dijital ortamda yapılan resimler üzerinden kara para aklanıyor muhabbeti vardı ya insan acaba diyor.

Bunu alanın aklından şüphe etmek lazım.. almayın dursun öylece

dünyada başka hiçbir havaalanında bu kadar fahiş fiyatlar görmeniz mümkün değildir. dünyanın hiçbir ülkesinde bir dilim baklava 12 dolar etmez. zaten hiçbir dünya vatandaşı bir dilim baklavaya 12 dolar para vermez, araplar hariç.

Havalimanında kiralar çok yüksek olduğu için fiyatlar da ona göre oldukça yüksektir ancak elbette bu kadar ciddi fark oluşmasının temelinde TL'nin değer kaybı yer alıyor.

Geçen köyde evinde oturuyordum Adetim olduğu üzerine Her gün yaptığım gibi gravyer peyniri ile havyarın eksik olmadığı sabah kahvaltısına bakarken aklıma geldi Yahu dedim -ben niye Akşamları şöyle 350 liralık baklava yiyemiyorum :) salakmıyım ben onlardan neyim eksik?- 2 dakika (köyden çıkış), gideyim de havaalanının Export büfelerinden alayım geleyim dedim. En yakın çardak havalimanıymış dedim Neyse sonra alırım artık... :) bu arada küvette ballı badem fantezi iyi oluyormuş ha ha ha. Perhizdeyim arkadaşlar varsa ben avakado turşusu alayım :) Haksız mıyım Yani şimdi her Türk vatandaşın Hakkı değil mi havalimanından baklava yemek? Matematikte oran-orantı hesabına ne deniyordu bilen var mı?

Geri