Hastanedeyiz( prensesim uf odu)

Konu sahibi son olarak 1891 gün önce görüldü
Maria kafa mı güzel. Ne saçmalıyorsun ne şakası ya yorum yazma yada saçma fikirlerini. Kendine sakla. Sinirlediren yorum yazcağınıza hiç yazmayın tek insan gibi geçmiş olsun demek onuda dşyemştordanız hiç yazma kimseden izin alcak değilim konu açarken yeter. Ama ayrıca hastanede. Bebeğimin yanındayım merak edenlere. Seslendim saçma sapan. Yorum yapanlara. Değil. İi günler

Valla ayni seyi bende sizin icin dusunuyorum.
Yazacagim konuya siz mi karisacaksiniz?
Ben de yazarken kimseden izin almiyorum.
Gecmis olsun dedim zaten.
Emin ol buradakilerde seni cok merak etmistir.

Maria. Benim annelimi sakın ağzına alma haddini sorgulamak sana düşmez. Haddini bil telefonlamı girerim girmem seni ilgilendirmez yorumda yazma sana sorcak değilim seviyesizlik yapma işine bak benim anneliğin bir telle değil. Yüreğimle içimle kalbimle çocuğum canımdır tek kelime dahi etme saygısız

maria sus artık yazma tek birşey

Guluncsunuz gercekten.:)
Haddimi bana ogretecek esigi gecmissiniz bravo.
Bence siz bana laf yetistircegiinize cocugunuzla ilgilenin.

maris gülünç olan sensin çocuğuma bakıyorum danada sorcak delim seviyesiz saygısız haddini bil yazma artık. Bu. Ne küstahlık

Hanım efendi kimse kimseye saygısızlık yapmıyor. Neden bir anda bu kadar sinirlenip gerildiniz onu anlamıyorum ben. Çocuğunuza geçmiş olsun dedik zaten. Çocuğunuz madem çok hasta başında oturun diyoruz buraya bu konuyu açmak çokmu önemliydi. Yani foruma bu kadar bağlı kalmak hele ki böyle bir durumda, bizlerin demek istediği bu. Neyse biraz daha konuşursak sanırım hakarete doğru gideceğiz.

Tekrar geçmiş olsun. Bu arada ateşi 40 derece ve düşmüyorsa durum ciddidir bilmiyorum siz ne kadar ciddisiniz

maris gülünç olan sensin çocuğuma bakıyorum danada sorcak delim seviyesiz saygısız haddini bil yazma artık. Bu. Ne küstahlık

Valla hanimefendi bence kustah degil realistim.
Sizin gibi pek cok insanin hosuna gitmeyen tiplerdenim.
Nedir yani cevap yazmazsiniz olur biter.

Maria Puder ; Çok güzel hareketler bunlar vardı hatırladınız mı :)

Hanım efendi kimse kimseye saygısızlık yapmıyor. Neden bir anda bu kadar sinirlenip gerildiniz onu anlamıyorum ben. Çocuğunuza geçmiş olsun dedik zaten. Çocuğunuz madem çok hasta başında oturun diyoruz buraya bu konuyu açmak çokmu önemliydi. Yani foruma bu kadar bağlı kalmak hele ki böyle bir durumda, bizlerin demek istediği bu. Neyse biraz daha konuşursak sanırım hakarete doğru gideceğiz.arda

Tekrar geçmiş olsun. Bu arada ateşi 40 derece ve düşmüyorsa durum ciddidir bilmiyorum siz ne kadar ciddisiniz

arda durumun ciddiyeti biliyorum bende ciddiyim dizide inandıracak deilim yorumda yazmak. Zorunda değilsiniz. Sizede özel yazmadım konu açar açmam sizi ilgilendirmez işinize bakın ben yarımada bağlıyım hele sizi hiç ilgilendirmiyor incelik yapar yazana ala yazamıyana zorla yaz demedim yeter artık sizinle uğraşacak vaktim yok

Vay arkadas. Hayretler icinde durumun vehametine bakiyorum da..
Zihin fukara olunca akil ukala olur diyen kimdi hay agzina saglik.

Geçmiş Olsun Bebeğinize Allah Acil Şifalar versin inşALLAH..

Beni yanlız bırakmayan. Gerçek içten arkadaşlarıma. Sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum

arda durumun ciddiyeti biliyorum bende ciddiyim dizide inandıracak deilim yorumda yazmak. Zorunda değilsiniz. Sizede özel yazmadım konu açar açmam sizi ilgilendirmez işinize bakın ben yarımada bağlıyım hele sizi hiç ilgilendirmiyor incelik yapar yazana ala yazamıyana zorla yaz demedim yeter artık sizinle uğraşacak vaktim yok

Size insan gibi geçmiş olsun dedik ve sonrasında insan gibi açıklama da bulunduk. Bu denli asabilesip emir kipiyle konusmayin isterseniz. Karsinizda cocugunuz yok yada cocuk yok. Suan foruma bakiyosam benim isim suan forum demektir. Ve istedigim konuyada bakarim kimseyede sormam bakarken. Bizimle ugrasmayin zaten zira cocugunuz hasta o yüzden onunla ilgilenin. Harbiden ilgilenin yani ben de bunda ciddiyim.

ya arda sen iyimisin ben çocuğumla ilğilenirim ilğiliyimde tasası. Sanamı düştü. Forumdamıyım ne konu açtım sizene geçmiş olsunmu dedin mi konu biter siz uzattınız yeter dizide azarladığım. Yok işinize. Bakın ben çocuğumada bakıyorum bu konuda. Harbiden ciddiyim sizinlede uğraşacak vaktim yok. Yeter insan gibi geçmiş olsun der geçersiniz sizin yaptığınız. Cidden ayıp sizi allha havale ediyorum....

Geri