Hastanede ’Tavuk’ Operasyonu

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Fi8ZFte.md.jpg

Giresun’un Çamoluk ilçesine bağlı Fındıklı köyünde Sedef Zorbacı’nın boğazına iğne kaçan tavuğu başarılı bir operasyonla kurtarıldı.

Giresun’un Çamoluk ilçesine bağlı Fındıklı köyünde Sedef Zorbacı’nın boğazına iğne kaçan tavuğu başarılı bir operasyonla kurtarıldı.

Çamoluk ilçesinin Fındıklı köyünde yaşayan Sedef Zorbacı, tavuğunun boğazına ucunda ip takılı halde iğne kaçtığını fark edince ilçedeki veteriner kliniğine başvurdu. Yapılan müdahalelere rağmen iğne çıkarılamayınca Zorbacı, veterinerin yönlendirmesiyle tavuğunu hastaneye götürdü. Burada röntgeni çekilen tavuk, iğnenin yerinin tespit edilmesiyle daha sonra veteriner hekim Ahmet Kesecek tarafından ameliyata alındı. Yapılan operasyonla tavuk sağlığına kavuşturuldu.

Sedef Zorbacı, "Çamoluk’taki veteriner çok uğraştı ama çıkaramadı. Röntgen çektirirseniz iyi olur dediler, ben de hastaneye getirdim" ifadelerini kullandı.

KAYNAK

Hayvana değer veren ve zor koşulda yardım etmeye çalışan insanları çok takdir ediyorum. Bu iyiliğin karşılığını fazlası ile alacaklardır.

Arkadaşlar.. tavuk bu. Kesip yiyoruz. Ameliyat etmiyoruz. Hasta mısınız niye dislike atıp duruyonuz

İyi de veterinerin görevi değil mi bu? Hastane ne alakaa?

Bizim hayvan severler çok tuhaf…
Bir yandan hayvana acıyor diğer yandan onların derisinden yapılan ürünleri takmaktan kendini alıkoyamıyor

Adamın biri Tavuğunu kesecekmiş, kesmek için götürürken Tavuk sanki anneeee diye bağırmış. Adam da ben bu Tavuğu kesemem artık demiş. Bu haberi bir haber kanalında okumuştum.

Yumurtası için bakıyordur.

Geri