harbi damar msn nickleri, harbi damar nickler, harbi damar en son sözler

Konu sahibi son olarak 2624 gün önce görüldü
harbi söylenebilicek sözler,
harbi damar nickleri, harbi
harbi sözler 2011,
2012 harbi msn nickleri

Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez

KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider Ben kral DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim!

Sevgimizin şahidi Allah olduktan sonra , Papatya sevmiyor dese ne çıkar..

Sağda solda 'arkamdan hep ağlardı' diyormuşsun.Çok ayıp sevgilim ben hiç senin için 'arkamdan hep havlardı' diyor muyum ? ♥

Boş Adamları Cehennemin En Beter Yerine Bir Tekmeyle Atasım Var Sevince Satanlara, Anlık Zevklere Tapanlara Cümleten Sövesim VAR

hatırlarmısın dogdugun günü sen aglarken herkes sevınçle gülüyordu öyle bır ömür yasakı öldügünde herkes aglasın sen mutlulukla gülümse

ben zaten cıldırdım yüregım cöllerde averen olmusun sevdam dıllerde, delı dolu sözlerın o güzel gözlerın, bıtmez bılmez hıc tükenmez sana olan bu sevgım, ben senden vazgecmem yoluna köleyım, sözünden hıc cıkmam emret öleyım!

neden benı böyle bırakıpta gıttın sen hıcmı sevmedın? Benmı yanlıs anladım! Karagözlüm sende yalancı cıktın, senı kendıme ılah yapmıstım, taptım sana tapmıstım!! Ekmegımı böldüm yüregımı verdım sevgımı sundum ben sana sevmesını ögretemedım!!!

Geri