Hangisinin tadına baktınız?

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü

Hangisinin tadına baktınız?

• Biber gazı

Kullanılan: 2 50.0%
  • Cop

Kullanılan: 0 0.0%
  • Nezarethane de misafirlik.

Kullanılan: 1 25.0%
  • Karakol'da-Nezarethane'de dayak.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Biber Gazı
ve
Cop

Yalnız bu cop yemek bi arbede sırasında vurdular dizime. Benimkisi bu kadar. Kimisine karakolda cop sokuyolar.

Futbolcu cop yazıp bırakmış hangisini sormuş tam olarak?

Cetvel. İlk okul öğretmenim cetvel ile döverdi.

Polisimiz karakolda yada farklı birimlerde dayak atmıyor. O zamanlar eskide kaldı. 80 darbesi sonrasında işkence moda olmuştu, 20 senede anca bitirilebildi. Toplumsal olaylarda engellenemiyor maalesef. Çünkü orada tahriğe açık konumda görev yapıyorlar. Avrupa polisi de bu durumlarda şiddet kullanıyor. Amerika da durum daha da ciddiymiş gibi bir izlenim var.

Şimdiye kadar sorgu için çağrıldığım oldu. Mahkemeye de çıktığım oldu. Hiç sert bir ifade dahi duymadım. Öğretmenime gelirsek, o eski kafadandı. Kenan Evren hayranıydı ve bu nedenle bizi dayak ile terbiye etmeyi uygun gördü.

Askerlik görevimde saf olduğum için iki tokat yemiştim. Bana zimmetlenen tüfeğime gözüm gibi bakmaya karar verip, gece koynuma yatırmıştım. Her nöbet değişiminde sayıyorlarmış. Benimki de tabii eksik çıktı ve gece bütün bölük arandı, olmadı uyandırıldı. Karadeniz kalbi işte, silah görünce bir başka atıyor.

İlkokulda öğretmenden sopa yemişdim . Sınıfın biraz ağasıydım

Gezi parkında biber gazı şeyapmışlardı polis abiler, saolsunlar.
Tadı mikemmeldi.

Diğere neler giriyordu acaba .

Biber gazı .

Konuya girmeden önce aklımdan neler geçti neler evet ben fesatım.. :D

Yani size burada önünden geçtiğim karakolların adlarını saysam, oha gangsta? dersiniz şaşım şaşım şaşarsınız, hatta bazı karakolların önünden geçerken nazire yaparcasına saçlarımı bile elimnen tarıyorum, çünkü genelde karakolların girişindeki polisler kel olur Allah affetsin.

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f...jpg

Biber gazına mağruz kalmışlığım var evet kjkjkjkk

Çok şükür hiçbirinin…
Neyim ben 21. yy vatandaşı mı?…

Geri