Hanginiz mutlusunuz çılgınlar gibi?

Konu sahibi son olarak 2129 gün önce görüldü
Hiçbirimiz mutlu değiliz; sadece dışarıya karşı her şey yolunda imajı vermeye çalışıyoruz. Niçin mutsuzuz onu bile bilmiyoruz çünkü.

O degil de artik soyle :D gule gule ic buhranlar gecirmeye basliyorum.
Sahi mutluluk neydi ki?

O degil de artik soyle :D gule gule ic buhranlar gecirmeye basliyorum.
Sahi mutluluk neydi ki?
mutluluk geçici yakaladinmi simsiki sarilcaksin.Mutlu olmak icin huzurun sart huzur icin düzen sart.Düstükce kalkariz.Ve adimlarimiz daha saglam olur yani şunu demek istiyorum yaşlandikca olgunlastikca mutlu oluyoruz aslinda ama ömürden gidiyor nasil mutlu olacagimizi anlayana kadar..
Diyecegim şuki istediginiz dogrultuda sizi çeken yöne gidin hislerinizle..nasil mutlu olacagimizi biliyoruz aslinda bu yalnizca bizim elimizde mesela hayatinizdaki kotu insanlari bir bir silerek başlanilabilir.

Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana

mutluluk geçici yakaladinmi simsiki sarilcaksin.Mutlu olmak icin huzurun sart huzur icin düzen sart.Düstükce kalkariz.Ve adimlarimiz daha saglam olur yani şunu demek istiyorum yaşlandikca olgunlastikca mutlu oluyoruz aslinda ama ömürden gidiyor nasil mutlu olacagimizi anlayana kadar..
Diyecegim şuki istediginiz dogrultuda sizi çeken yöne gidin hislerinizle..nasil mutlu olacagimizi biliyoruz aslinda bu yalnizca bizim elimizde mesela hayatinizdaki kotu insanlari bir bir silerek başlanilabilir.

Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana

Uc dort kere okudum yorumunuzu, guzel ifade etmissiniz emeginize saglik : )
Sahsi dusuncem mutluluk gecici olunca yakalasan bile durmuyor
Mutlulugun biseylere bagli oldugunu anlayinca mutlulugu aramaktan vazgectim. Huzurunuz olur ama mutlu degilsinizdir ikisinin baglantili oldugunuda dusunmuyorum
Inanin bana 7 yasimdan bu yana cok strik bir duzen icinde yasasim egitim gordum buyudum, hayati monotonlastirmadan baska bisey yapmiyor.
Dediklerinizi anliyorum ama ne bilim ben hislerlele biseyin oldugunu dusunmeyenlerdenim his karistirdikca hersey daha da kotu oluyor .p

Ama soyle aklimin bir kosesine not edeyim tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin :)

Hem mutluyum hemde çılgın. :p
Çok şanslıyım la asdfhjlpi ender bir varlığım.

Ben mutluydum öle çılgınlar gibi de değil gayet aklı başında :honk:

Çılgınlar mutlu olmak istemem,ne zaman öyle mutlu olsam sonunda çok kötü bir olay oluyor :o azıcık mutlu bile olsam yeterli :p

Çılgınlar mutlu olmak istemem,ne zaman öyle mutlu olsam sonunda çok kötü bir olay oluyor :o azıcık mutlu bile olsam yeterli [emoji14]
Mutlu olmaktan korkma.Karanliktaki işik senin kalbindir gidecegin yol belli oyleyse nasil mutlu olacagini bilmelisin.Sen istersen mutlu olursun.Sen istemezsen mutlu olamazsin.Kalbindeki guzellikleri etrafina yansitirsan baskalarinin guzellikleride gorursun seni mutlu eder.
Kendin ol ,istedigin gibi ol hissettigin gibi yol al..Çaresizseniz çare hep siz'siniz..bunu unutma.

Hz.Mevlana

Mutlu olmaktan korkma.Karanliktaki işik senin kalbindir gidecegin yol belli oyleyse nasil mutlu olacagini bilmelisin.Sen istersen mutlu olursun.Sen istemezsen mutlu olamazsin.Kalbindeki guzellikleri etrafina yansitirsan baskalarinin guzellikleride gorursun seni mutlu eder.
Kendin ol ,istedigin gibi ol hissettigin gibi yol al..Çaresizseniz çare hep siz'siniz..bunu unutma.

Hz.Mevlana

Teşekkür ederim uzun uzun yazdığın için,normalde çok eğlenceli ve komik bir yapım vardır ama hayatımıza giren insanlar mahvedip çıktığı için çok mutlu olmaktan korkar olduk :cici:

Teşekkür ederim uzun uzun yazdığın için,normalde çok eğlenceli ve komik bir yapım vardır ama hayatımıza giren insanlar mahvedip çıktığı için çok mutlu olmaktan korkar olduk :cici:
Kimse sen degil iste..senin gibi dusunemiyor birkez daha özel oldugunu hisset boyle hala guclu ve hala iyi oldugun icin bu guzel duygulara sahip oldugun icin birkez daha kendini sev.
Dedigim gibi kendin olmaktan vazgecme.
Düstün kalktin bu kez adimin daha saglam olacaktir daha temkinli.Umarim bir mutluluk yakalarsin hayatinda bu kez daha kalici olur.

Hz.Mevlana

Geri