J
Jigsaw
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Mutluyum kardeşim zorla mı mutluyum işte agsjdjd![]()
Biliç altında bir mutsuzluk seziyorum.
Yaşın geldi geçiyor...
Anlarsın ya :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mutluyum kardeşim zorla mı mutluyum işte agsjdjd![]()
mutluluk geçici yakaladinmi simsiki sarilcaksin.Mutlu olmak icin huzurun sart huzur icin düzen sart.Düstükce kalkariz.Ve adimlarimiz daha saglam olur yani şunu demek istiyorum yaşlandikca olgunlastikca mutlu oluyoruz aslinda ama ömürden gidiyor nasil mutlu olacagimizi anlayana kadar..O degil de artik soylegule gule ic buhranlar gecirmeye basliyorum.
Sahi mutluluk neydi ki?
Pitre tam benlik konu :d
Derhal kahkahalı bir hatun kişisinin bulunduğu avatar buluyorsun :T:
mutluluk geçici yakaladinmi simsiki sarilcaksin.Mutlu olmak icin huzurun sart huzur icin düzen sart.Düstükce kalkariz.Ve adimlarimiz daha saglam olur yani şunu demek istiyorum yaşlandikca olgunlastikca mutlu oluyoruz aslinda ama ömürden gidiyor nasil mutlu olacagimizi anlayana kadar..
Diyecegim şuki istediginiz dogrultuda sizi çeken yöne gidin hislerinizle..nasil mutlu olacagimizi biliyoruz aslinda bu yalnizca bizim elimizde mesela hayatinizdaki kotu insanlari bir bir silerek başlanilabilir.
Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana
Pitre tam benlik konu :d
Ben bilmem, zorla eklerim gerekirse :T:
Bu avatar burada kalacak!! :T:
Ruh halim değişirse eklerim lan![]()
Fulyaaa -.-
Mutlu olmaktan korkma.Karanliktaki işik senin kalbindir gidecegin yol belli oyleyse nasil mutlu olacagini bilmelisin.Sen istersen mutlu olursun.Sen istemezsen mutlu olamazsin.Kalbindeki guzellikleri etrafina yansitirsan baskalarinin guzellikleride gorursun seni mutlu eder.Çılgınlar mutlu olmak istemem,ne zaman öyle mutlu olsam sonunda çok kötü bir olay oluyor :o azıcık mutlu bile olsam yeterli [emoji14]
Mutlu olmaktan korkma.Karanliktaki işik senin kalbindir gidecegin yol belli oyleyse nasil mutlu olacagini bilmelisin.Sen istersen mutlu olursun.Sen istemezsen mutlu olamazsin.Kalbindeki guzellikleri etrafina yansitirsan baskalarinin guzellikleride gorursun seni mutlu eder.
Kendin ol ,istedigin gibi ol hissettigin gibi yol al..Çaresizseniz çare hep siz'siniz..bunu unutma.
Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana
Kimse sen degil iste..senin gibi dusunemiyor birkez daha özel oldugunu hisset boyle hala guclu ve hala iyi oldugun icin bu guzel duygulara sahip oldugun icin birkez daha kendini sev.
Teşekkür ederim uzun uzun yazdığın için,normalde çok eğlenceli ve komik bir yapım vardır ama hayatımıza giren insanlar mahvedip çıktığı için çok mutlu olmaktan korkar olduk :cici: