Hangi masayı seçerdin

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Guneydogu diyecektim ama cigkofte gorunce eledim.
Karadeniz

Kahvaltı için hepsi ağır:d Ege/akdeniz kahvaltısını tercih ederim. Bol zeytinyağlı, bol kekikli… pişili, lorlu, bal-kaymaklı:d Size İzmir, Urla, Çeşme taraflarında çok güzel kahvaltıcılar tavsiye edebilirim…

Ege ve Akdeniz'de ne gibi bi mutfak oldugunu çözemedim.
Agir yaglardan kacinip her yörede pisebilen yemeklere zeytinyagi katmak disindaki numaralari nedir
Karadeniz mutfagi denince kavurmali basta olmak üzere pide cesitleri vardir,akcaabat köfte vardir, akcaabat kuru fasulye vardir (kebabi unutturur), kuymak falan klise zaten ne bileyim fındikli lokma baklava,fındık ezmesi, jersey sütlü sütlaci, laz böregi de iyidir. Tereyagina kötü diyen ya da en iyisi demeyen jersey yetistiriciligi ve sütünü arastirsin zaten, muhatap olmam. Cahil cahil ıyy öyy diyenler bi garip. Karadenize adim atmayip iki hamsi tursu kavurmasi yiyip konusuyorlar. Sadece foruma yönelik degil genel bi Karadeniz algisi var böyle.

Son düzenleme:
ciger derim tuhaf gelir :)

şimdi han kapısında olmak vardı. (diyarbakırr kayfaltısııı)
her kültürden var işte.. seçme yok olsun biz yeriz... dogu batı kuzey guney..

1770361867297.png

garip anadoluyu
neden sürekli ötekileştiriyorsunuz
ayıp ya

Kürt olanı çekemem. Karadenizliler çok fevri oluyor bazıları güzel ve iştahlı olsa da, yorucu. Ege zaten balıklarındır. Akdeniz burada bir adım öne çıkıyor yanlış görmedimse orada Barbun var... Olur, Akdeniz olur.

Kesınlıkle dogu ve guneydogu ...muhtesemler.

Bir Karadenizli olarak Karadeniz'i son sıraya koyarım.Doğu ve Güney Doğu olsun

Geri