Hangi kızla evleneceksin arkadaş ?

Konu sahibi son olarak 4487 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende soruyorum ;)

Gece dışarda köşelerde sürtenlemi yoksa içkiyi esrarı bir marifet sananlamı? Arkadaşları kılıbık dicek diye kızı harcayanlamı yoksa ortamı için kızı düşünmeyip harcayanlamı? Hangi erkekle evleneceksin arkadaşım.. Gözüm senden başkasını görmüyor diyip yolda bir kız görünce oha hatuna bak ben bunu varya diyenlemi? Kız arkadaşının yanında küfür edenlemi? Kardeşlerinin sevgililerine yan gözle bakanlamı? Nefsine hakim olmayıp her kızla yattıktan sonra ben erkeğim ben yaparım diyenlemi? Hangi Annenin elini öpeceksin ! oğlunun yaptıklarını zamane gençleri diyip p*ç benim oğlum diyip eve kız atmasınla gururlanan anneninmi? Soruyorum size hangi erkekle evleniceksin

Nil sayın patroniçem sakin :)

Bütün kızlar yada erkekler hakkında genelleme yapmak çok çirkin.Benide böyle bir cvp vermek zorunda bıraktınız. Bu devirde tuttuğu eli yarı yolda bırakan erkeklerin nesli tükendikçe daha siz çok arasınız evlenecek kız .

Şimdi bu yorumlara bakacak olursam sanırım az ellenmiş bulmam gerekiyor . :)

Senin içinde gecerlimi bu ne kadar ayıp bir söz. Çıktığınız kızları namusunuz gibi görüp ne kadar az ellerseniz bulmanız kolaylaşacaktır ;)

Ah nil yemin ediyorum ömrümü yedin :) Bi espri yapıyım diyorum. Sonra sen yazıyosun ya diyorum ki Allah belamı vereydide yazmayaydım öyle şeyler die :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri