Hangi internet sağlayıcısı daha iyi?

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Türksat gayet iyi. Telefon+tv+ internet günde 1 tl 43mbs

Türknet'e başvuruyu yaptım yarın belgeleri yollayacağım. Port rezarvasyonunuzu yapacağım hemen falan dedi ama benim içim hiç rahat değil, internette bu konuda çok şikayet var. Bekletirlerse cinnet falan geçirebilirim kötü olan şu ki sağda solda ttnet gibi basabileceğim bir subeleri de yok.

Adres verin, biz size sağlarız :T:

Port sorunu varsa süperonline çözüyor hemen ama d-smart net kullandık yıllardır çok memnunduk.

türksatkablo net di mi? Kullanıyor musun sen? Aradım aslında ama adresi mi yanlış verdim bilmiyorum altyapıya yokmuş hizmet sağlanamıyormuş. Yarın bir daha arayayım baktım olmuyor Türknete evratları yollayacağım. ;ı

arkadaş superonline fiber kullanıyodu çoğoştu.

arkadaş superonline fiber kullanıyodu çoğoştu.

hem fiyatları yüksek hem de taahhüt istiyorlar o yüzden onu düşünmüyorum açıkçası. Fiber olsa da altyapı fiberi desteklemiyorsa bir anlamı yok ki zaten abime çok fazla bir hız da gerekmez. 50 akkyi bile doldurmaz. :cici:

hem fiyatları yüksek hem de taahhüt istiyorlar o yüzden onu düşünmüyorum açıkçası. Fiber olsa da altyapı fiberi desteklemiyorsa bir anlamı yok ki zaten abime çok fazla bir hız da gerekmez. 50 akkyi bile doldurmaz. :cici:

bana söz ver demeyen kaç tane şirket var allasen? ben bilmiyöğrü belki de benim cahilliğimdendir.

türksatkablo net di mi? Kullanıyor musun sen? Aradım aslında ama adresi mi yanlış verdim bilmiyorum altyapıya yokmuş hizmet sağlanamıyormuş. Yarın bir daha arayayım baktım olmuyor Türknete evratları yollayacağım. ;ı

Evet kullandım çok iyiydi fiyatı da gayet uygun tabi taahhüt olunca.
Bence öyle bilmediğin yere evratları yollama.d

Evet kullandım çok iyiydi fiyatı da gayet uygun tabi taahhüt olunca.
Bence öyle bilmediğin yere evratları yollama.d

e uydu net evrak istemiyor mu ? ilk defa böyle bir şey görüyorum zaten ttnette gidip imzalıyorsun cünkü ama bunların subeleri yok diye hepsinde yolluyorsun herhalde dedim.
sitesine baktım en düşük 40 liralık 50 akkli bi tarife görünüyor taahhütlü tabi ama ek zımbırtılar yoksa bu fiyata taahhüt yapılır diye düşünüyorum. yarın arıycam işte bi eğer alt yapı varsa o zaman bunu bağlatırız.

Evrak derken bişeyler imzalatıyorlar kimlik fotokopisi veriyorsun, bence iyi yanında tv zımbırtısı da veriyorlardı binada veya sokakta altyapı yoksa zaten bağlamıyorlar.

Geri