Hangi içki insanı olduğunu bilmemek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir ortamda konuşurken birisi " ben bira insanıyım diğeri ben şarap severim öteki ben viskiciyim derken orda kalkıp ben kahveciyim desem olmazdı.
Fakat insanların da içkiler ile senkronize olduğunu öğrenmek biraz tuhaf geldi

Yani alkol kullanan insanların hangisine karşı hassasiyetlerin yada dirençlerinin olduğunu bilmeleri çok normal kullanmayanın da bilmemesi bir okadar normal diye düşünüyorum

• Hehe
Tepkiler: ne
İnsan Bi AA öylemiymiş falan der konuyu basın açıklaması yapıp kapatman hoş olmadı zana :d

Ortama göre karar vermek gerekiyor ancak rakı, viski, votka gibi içki çeşitleri şayet sek içilmezse bana tadı bozulmuş gibi geliyor.

Tekila
Cin tonik
Vodka
Beyaz sarap
Kirmizi sarap
Bira filan tuketmem

Votka insanı değilim çünkü votkanın tadı ispirto gibi geliyor. Yaz-kış şarap, sıcak yaz geceleri buuuz gibi gin ve tabiki kokteyller. Hoş sohbet ortamı var ise rakı, bira olacaksada tabiki buğday birası Weihenstephaner ve bu aralar Blanc 1664 Kronenbourg.
Keyifli içimler.

Sarapciyim, ağzımın tadını bozamam bira icin falan ajxfjd

Votka insanı değilim çünkü votkanın tadı ispirto gibi geliyor. Yaz-kış şarap, sıcak yaz geceleri buuuz gibi gin ve tabiki kokteyller. Hoş sohbet ortamı var ise rakı, bira olacaksada tabiki buğday birası Weihenstephaner ve bu aralar Blanc 1664 Kronenbourg.
Keyifli içimler.
İspirtonun tadını bilmen biraz şüphelendirdi...

Geri