wiltord
Platin Üye
ikinci de verilebilir yani tamam o zaman rahatladım : Dİlk hediye ise evet ölebilir Sjsjssj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ikinci de verilebilir yani tamam o zaman rahatladım : Dİlk hediye ise evet ölebilir Sjsjssj
Erkek olursan birgün bekar olsan bile ilk hediye olarak jartiyer verme o jartiyer ile boğar seni : DEvli değilse sırası önemli değil bence…
E 2. Ye kadar bir yakınlık olmuştur ne bilim Sjsjssjikinci de verilebilir yani tamam o zaman rahatladım : D
yani mantıklı o an ki surat ifadesini düşünemiyorum ben yine de : DE 2. Ye kadar bir yakınlık olmuştur ne bilim Sjsjssj
Ben niye erkek olayım yahu? Erkek olsaydım da öyle bir hediye alamazdım.Erkek olursan birgün bekar olsan bile ilk hediye olarak jartiyer verme o jartiyer ile boğar seni : D
İfade ye bakmayacaksın!yani mantıklı o an ki surat ifadesini düşünemiyorum ben yine de : D
haydaaa haydaaa : Dİfade ye bakmayacaksın!
Kendine çekeceksin ve seni istiyorum diyeceksin!
Az önce öyle demiyordun ? Ahahah : DUmarım böyle bir hediye gelmez. Tüm askim biter…
Hepsi susuyor onların yazdığını düşünemiyorum SjsjsjBen erkeklerin içsesini yazdım aaa sklsk
Yıllardır sevdiğim insanlara kendi sevdiğim şeyleri hediye ederim. İkimiz de mutlu oluruz.