- Web sitesi
- www.instagram.com
Hocam benim yok@yoSun lütfen.. hayatımda çok değer verdiğim bir insan var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam benim yok@yoSun lütfen.. hayatımda çok değer verdiğim bir insan var
Konuyu baştan okuyan birisi ne düşünecek acaba? Saçma sapan bir noktaya geldi şu an.@Lefty 'cim aşk anlamında dedim![]()
Aman konu zaten saçmaydı mxnxndndKonuyu baştan okuyan birisi ne düşünecek acaba? Saçma sapan bir noktaya geldi şu an.![]()
Senin yorumdan sonra strateji belirliyor bence ve hedefte sen olabilirsin.Sonuç Hoca yine asabi ve Yanlız : D
En son bana deli dedi raporum varmı araştırıyor Muhtemelen :dSenin yorumdan sonra strateji belirliyor bence ve hedefte sen olabilirsin.![]()
Çok normal olduğunu söyleyememEn son bana deli dedi raporum varmı araştırıyor Muhtemelen :d
Hadi teşhis koy bana hocam bilsin millet nedir ne değildir : DÇok normal olduğunu söyleyemem![]()
demek ki kadınlar balık burcu sevmiyor abi,bir de sanırım kendinden daha otoriter bir karakteri istemiyorlar yoksa oggy bile tamam bu sartlara45 yaşındayım ama tek tel saçım dökülmedi. (beyazladı tabi biraz)
İstanbul'da iki evim Ege'de yazligim var.
Hususi arabam var
Dolgun mayışım var
Başhekim muavinligim var.
Yarın birgün emekliliğim var.
Balık burcuyum.
Tombul ve gözlüklü olmak haricinde pek bir sorun yok gibi. Neden olmuyor peki @Gabiah![]()