Haksız eleştirilere karşı tavrınız nasıl olur?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
ben de sakin kalamam herhalde... eleştiri kabul ediyorum ama haksız olan hiçbir şeyi kabul edemem.

Senin fikrinin ne önemi var vasat herif capsi gibi bir moda girerim.

Eleştiriyi yapanın sözünü bitirmesini beklerim. Sonra da " sen kimsin peki bana bunları söylüyorsun " diye bir soru yöneltirim. Mantıklı bir cevap veremiyiorsa ya kemiklerini kırarım ya da s**r çeker, başımdan defederim.

Beni kınayan benim köyneğimi giysin beni kınayan benim ataşımda yansın
Zeynep Ergül sözüdür

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Haksızlığını kanıtlarım.

Kim ne diyorsa, kim ne düşünüyorsa, hakkım helal, yarın öleceğim, uğraşamam ikili şeylerle.

eleştiriyi yapan kişiye göre tepki veririm. mesela abimle bu durumlarda asla inatlaşmam ama iş arkadaşlarım söz konusu olduğunda da hiçbir şekilde alttan almam.
gibi gibi...

Sergilerde dolaşmayı ve resimleri incelemeyi çok seven bir adam günün birinde Picasso ile karşılaştığında şöyle der;─ Renkleri karıştırmaktan ve içiçe geçmiş çizgiler yapmaktan başka resim yeteneğin yok gibi geliyor bana… Picasso fırçasını alır ve yere bir buğday tanesi resmi çizer.Öyle gerçekçi olur ki bir tavuk yemek için gagalamaya başlar.Gördüğü durumdan şaşkına dönen adam Picassoya;─ Bu kadar mükemmel resimler yapabiliyorken niçin bu garip resimleri yapmakta ısrar ediyorsunuz?Picasso yanıtı yapıştırır;─ Çünkü ben resimlerimi tavuklar için yapmıyorum…
insanlar için yapıyorsa 1.5 bursa iskender çizsin yalandan işi gücü şov desene

Geri