Hadi gel tut ellerimi! Benimle meydan oku her çaresizliðe benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalým onuncu aylara ben bir eylül sen bir haziran.
Seni cok özledim. Seni her özledigimde kalbime bir yildiz cizdim. Seni ne kadar özledigimi bilmek istermisin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canim!
Uzaklýklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir. Týpký rügarýn mumu söndürüp ateþi yükselttiði gibi.
Ne zaman kör ve saðýr bir ressam düþen gülün resmini kristal zemin üzerine yapabilirse o zaman ben seni unuturum
Affetmek Allah'a, aðlamak çocuklara mahsustur. Allah olmadýðým için affetmeyecek çocuk olmadýðým için aðlamayacaðým.
Günesin bile buz tuttugu yerde eger bir ýþýk gorursen, bilki o benim sana yanan kalbimdir.
Sevgi deðer vermesini bilmektir. Sevgi birlitelikten sevinç duymaktýr. Sevgi bilinçtir.
Hadi gökyüzünden senin için tuttuðum, üzerine tüm duygularýmý yüklediðim, yýldýzý al.
Yüreðimden yüreðine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla.
Dünyada iki tane gül olsun.biri beyaz biri kýrmýzý. Kýrmýzý seni sevmediðim zaman solsun. Beyaz beni sevmediðinde kefenim olsun.
Bir deniz düþün, susuz. Bir insan düþün, mutsuz. Bir gece düþün, uykusuz. Bir bahar düþün, çiçeksiz. Bir gönül düþün, sevgisiz. Bir de beni düþün, sensiz.
Duygular vardýr anlatýlmayan sevgiler vardýr kelimelere sýgmayan bakýslar vardýr insaný aglatan insanlar vardýr ký asla unutulmayan,iþte sende onlardansýn!!!
Bulutlara yükledim özlemimi rüzgarlarla yolladým sevgimi yaðmurlar yagdýrdýmgözyaþlarýmla. Küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldiler mi?
Ýnsanlar tanidim yildizlar gibiydiler.hepsi gokteydi. Hepsi parliyordu, ama ben seni gunesim sectim ve bir gunes icin bin yildizdan vazgectim...
Seni yýldýzlara benzetiyorum yýldýzlar kadar parlak,yýldýzlar kadar ulaþýlmasý zorsun, ama yýldýzlar milyonlarca sen bitanesin
Bir gün güneþe buz ile adýný yazan birisi olursa bilki seni benden daha çok seviyor
Benim için insanlar ikiye ayrýlýr sevdýklerim ve digerleri sevdýðim insanlarda ikiye ayrýlýr çok sevdiklerim ve diðerleri çok sevdiðim insanlarda ikiye ayrýlýr. SEN ve diðerleri
Güller içinde geçsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamaksa ölüm sen buna degersin gülüm.
Gözlerinden süzülen bir damla yaþ olmak isterdim. gözlerinden doðup, yanaklarýndan süzülüp, dudaklarýnda ölmek için...
Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hakedemeyeceði kadar özelsin
Bu gül sana vereceðim son hediyem malesef ben sana bu gülü verecek kadar ALÇADIM; ama yine biliyorum ki sen bu gülü alacak kadar ALÇAK GÖNÜLLÜSÜN...
Yüregimdeki tum cicekleri sana kopardim,sana topladim,gunesi odama aldim, ruzgardan sarkilar yaptim. Bir seni soyledim sonra sarkilari...
Sen herzaman nerede olursam olayým ne düþünürsem düþünüyüm her an kalbimdesin seni ne kadar sevdiðimi kelimeler ile anlatamam ama þunu bil SENÝ SEVÝYORUM!!!
Düþünüyorumda, Düþüncelerin En güzeli, Senin Beni Düþünüp Düþünmediðini Düþünürken, Düþündüðünü Düþünmek Olsa Gerek Diye DÜÞÜNÜYORUM
Çok çekti yüreðimiz hep olsun deedik. Ama kalbimizdeki sevdayý biz yenemedik. Hep beraberliðimizde uzak durup içimizi yedik. Sevdayý böylemi bildik biz...
Sen varya sen sigaram gibisin dumaný saçlarýn alevi gözlerin yanlýz bir fark var ben sigara yaktýkça sen beni yakýyorsun.
Güllerin arasýnda geçse de ömrüm,Senin üstüne gül koklamam gülüm, Gülü koklama olsada ölüm,senin için ölmeye deðer be GÜLÜM
Bir pýnarsýn içilen ama hiç kanýlmayan, seveni yanýltmayan, sevince yanýlmayan, özlenen sen.özleyen sen, özleten sen. Varken doyulmayansýn.yokken dayanýlmayansýn
Bir telefon bekliyorum 'sevgilim' diye baslayan 'seni seviyorum' diye biten bir telefon bekliyorum dün gelmesi gereken bugün hala gelmeyen
Gözlerine bakýnca dalar giderim uzaklara!Uzaklara bir yere yalnýz ikimizin yasadýðý doyasýya kanmak isterim sana !sana aþýðým bebek kokulu yarim
Ne olurdu bir yapragýn daha olsa,bak sevmiyor iþte hain papatya.