Hahaha face hesabım kapatılmış mı ne :)

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Yazdığım bir yorumdan sonra hesabım kapatılmış herhalde bir türlü açılmıyor Çok enteresan değil mi? Yok yahu kuruntu yapıyorum değil mi? yoksa insanların boş boş geyik yaptığı bir mecrada olmamın kime ne sakıncası olabilir.. telefondan hala iPhone 15 reklamları geliyor Kesinlikle Yemeden içmeden almalıyım Yahudi lobisine, Amerikan halkına hizmette sınır tanımamalıyım değil mi? Hey gidi Onun bunun çocukları sizin Alayınızı.. ölünüzü dirinizi her gün birinizi..! Bak küfür etmiyorum değil mi? Siz tamamlıyorsunuz, lütfen kendinizi engeller misiniz hahaha.

Koca face de sen gel kamil abiye takıl ve hesap kapat yazıklar olsun

Ya yok kötü bir şey dediğim yok sadece sokak sokak gezip babalarını arıyorlar Yazık demiştim de ondan dolayı belki :)

Ama bu saatten sonra insan haklarıymış onurmuş haysiyetmiş şeref'miş falan filan bahsedilenlerin Hepsine çok iyi küfür atacağım bilginiz olsun. Ne diyordu Grup Vitamin bir şarkısında "Elalem giydiriyor bize yanlış anlamayın elbise elbise" hahaha

Koca face de sen gel kamil abiye takıl ve hesap kapat yazıklar olsun
Vallahi aynen Sana katılıyorum. hem de çok yazıklar olsun. Sen git bula bula bir bekçiye takıl hahaha. bu face'de çok ayağa düştü gibi geldi hahaha

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri