Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
…Gerçekten buluşanlar var mı?
Her zaman, her daim, her yerde, aydınlıkta, karanlıkta, kalabalık ya da tenha ister bira, ister whisky, ister gin, ister tekila, ister votka geldim geliyorum de damlarım yanına.p@Relativista yok mu bana bir bira daha ısmarlaman.. .d
Abi şimdi sen bu kadar yükselince bir korktum yalnız yalan yok… düşüneceğim sgdhdjjdHer zaman, her daim, her yerde, aydınlıkta, karanlıkta, kalabalık ya da tenha ister bira, ister whisky, ister gin, ister tekila, ister votka geldim geliyorum de damlarım yanına.p
Abi mi...Abi şimdi sen bu kadar yükselince bir korktum yalnız yalan yok… düşüneceğim sgdhdjjd
Abi derken kanka anlamında abi yahu… yoksa abi amca mı kaldı .dd seni görmeyen bu hayata 1-0 yenik başlar… ama sen yine de beni s.. gibi yazdın bilemiyorum altan.. shjdjdkdAbi mi...
Bak gözümden kaçmıyor bana ikidir abi diyorsun küçülde cebime gir kısmetsavar mısın nesin jkhkhşlkh
Senden geçti diye bizdende mi geçsin karşim jkfklşfkş Kork bencede ahahah
Yok be kardo senin yarım yüz bile bize nal toplatır arkandan jkflşklşkşAbi derken kanka anlamında abi yahu… yoksa abi amca mı kaldı .dd seni görmeyen bu hayata 1-0 yenik başlar… ama sen yine de beni s.. gibi yazdın bilemiyorum altan.. shjdjdkd
Kadiköyde buluşalım kimler geliyor
yeldacım, sen geliyorsan ben de varım…..Ben gelebilirim, Kadıköy yakın bana.
Sen geliyorsan ben de gelirimyeldacım, sen geliyorsan ben de varım…..
Sen geliyorsan ben de gelirimSen geliyorsan ben de gelirim
sen geliyorsan ben gelmiyorumSen geliyorsan ben de gelirim
Sen gelmiyorsan ben gitmiyorumsen geliyorsan ben gelmiyorum
-yeter o kdr kişi, kalabalıklaşmayın.
Aeg karar ver Stock mu Lena mı?Sen gelmiyorsan ben gitmiyorum