Hadi Bilgi Yarışmasına

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Biz ilk gün kuzenlerle falan oynadık. 4 kişi başladık. Emin olmadığımız soruda ikiye bölündük :d böylece son soruya kadar yaklaştık. Son soruya geldiğimizde 1 kişi kalmıştı. Ama yine elendik. Sjjdsjjfjs

İkiye bölünmeyin işte 4 kişi olursanız birde joker olursa 10 sniyede 1. Oyuncu 2. Oyuncu 3. Oyuncu 4.oyuncu diye sırasıyla seri bir şekilde elene elene oynarsanız geçer e doğru da bildiğiniz olur heralde xd

İkiye bölünmeyin işte 4 kişi olursanız birde joker olursa 10 sniyede 1. Oyuncu 2. Oyuncu 3. Oyuncu 4.oyuncu diye sırasıyla seri bir şekilde elene elene oynarsanız geçer e doğru da bildiğiniz olur heralde xd

İşte bak o gün 8. soruya kadar geldik mesela. 8. de bi terim sormuştu. 3 şık vardı. Hiç bilmiyorduk 3 e bölündük. Kalan bir kişi rastgele birini seçti jsjfjsjf yani bi soruda direk 2 kişi eleniyo .d bugün kimsem yok ama .d bi de her yarışmada 1 joker kullanabiliyoruz. Oynoycaksın di mi birazdan :D

İşte bak o gün 8. soruya kadar geldik mesela. 8. de bi terim sormuştu. 3 şık vardı. Hiç bilmiyorduk 3 e bölündük. Kalan bir kişi rastgele birini seçti jsjfjsjf yani bi soruda direk 2 kişi eleniyo .d bugün kimsem yok ama .d bi de her yarışmada 1 joker kullanabiliyoruz. Oynoycaksın di mi birazdan :D

Hıı bakacam bi xd ilkinden yüzde 35 civarı bi şansınız var o bilince aynı cevaba yüklenin ikincisinden de yüzde 50 kalır asrf

Kayit oldum ben de firsat bulursam bebelerden oyniycam sjxsj

İlk sorudan gitmesem bari. :ı sadis wpdan haberleselim herci 10 sn ama olsun dogru bilirsen soyleyiver sjxjs

Ben de cevaplamadim 3 te uctum. Son soruyu da biliyordum ya icim yandi. Gerci normalde de altin oranda elencektim :D

Hanya konya sorusunda gitti benim. Orada joker kullandım çince soruda gitti tamamen :e2:

Altın oranda bende elenirdim 0.66 yazardım :D

Giriti bilmiştim xd

Evet ben de oyle dusundum ama onun ipucusunu muge boz instagramda vermis meger daha yarisma baslamadan millet altin oran diyodu
Giriti, sadik sendili ve son soruyu bildim hatirladiklarimdan. Fenksui midir nedir onu da duzen ve kaos dedim onda da giderdim gerci ;d

Son soruya kadar nasıl gideriz muhabbeti çok iyi yalnız, Türk olmayan birisine bu soruyu sorsan "bütün soruları bilerek" der sanırım, bizimkilere bak hemen son soruya kadar nasıl gideceklerinin hinliğini düşünmüşler. :gamer:

Çarşamba sorusuna geç kaldım.

Geri