Hacca gidersen anadan doğmuş gibi günahsız olursun!

Konu sahibi son olarak 84 gün önce görüldü
ben yerli ve milli kabemizin yapılmasından yanayım, halen neden araplara para kazandırıyoruz ki. ticaretse ticaret yok mu mehmet cengiz gibi 3-5 müteahhitimiz buluşup yapsınlar.

Yaratana karşı işlenen günahları Yaratan af eder (yada etmez).
Kul'a karşı işlenen günahları Yaratan af etmez, o konuda kendi aranızda helalleşin.

hristiyanlarda işledikçe günah çıkarma oluyor bizde tek seferde onların ki daha ucuz

Günahsız olabilir ama kul hakları müstesnâ. Onları ..ke ..ke ödeyecekler.

GeN kim lan. Hanginiz nick değiştirdi?

Simdi ben hacca degilde uc bes garibani okutsam daha iyi degilmi

Hac'ca imkânı olan gider. Borçla, krediyle, ailenin rıskıyla gidilmez. Hac son ibadet.

• Beğen
Tepkiler: 0
bu millet de bu müslüman olmayı bırak müslüman islamiyet düşmanlığı varken afetler az başımıza taş değil kaya yağmadığına şükretmek lazım bu içimizdeki karikatürcü islamla dalga geçtiğini zanneden 3 5 çapulcular varken bu millet iflah olmaz anca tebeşir tahtasında iflah olur nasıl bir larç müslüman olmuşuz ki her aklına her hoşuna giden dinsiz imansızlığı sözlerine kelimelerine yansıtıyor onun bunun karikatürü paylaşıyor cehennem de yer çok nasıl dolacak diye hiç düşünmeyin.
Hayatında bir kere ilmihal okumamış alnı secdeye değmemiş bir kere olsun cumaya gitmemiş ne de ailesinin yanında mevlüd programı bile açılmamış gırla aile varken böle fitne fesat şeytanı gözükmesine bile gerek olmayan bir nesil yetişmiş sorsan sorgulayan felsefecidir dinsizlikte zirve alimdir adam okumuş görmüş geçirmiştir bunlara göre müslümanlık yobazlıktır MAHMUD efendi Hazretleri ne de güzel söylemiş 17 18 yıl okuyorsun sana bir ALLAH nedir öğretmiyorlar böle bir eğitim sisteminden böle bir nesil çıkmayacakta ne çıkacak :)

Son düzenleme:
Çoğu bankalar hac kredisi veriyor. Faiz yerine kar payı demeyi tercih ederek tabi. Bkz
Faiz olsa da pek önemli değil. Diyanet, faiz haram değil demişti zaten kısa bir süre önce... Bkz
Dolayısıyla cennete gitme yolu bankaların kucağına düşmekten geçiyor çoğu fakir için. Neyse, siz cennet, öbür dünya, ahiret filan demeye devam edin. Ben viskimi yudumlayıp şömineme 2 odun daha atayım fakirler.

Hac esnasinda dogum yapilsa cocuk ermis olurmu asiri yuklemeden?

Medine de ki dilencilerin "allah razi olsun" u da ayri bir sevaptir ayrica...

Hac bir görev farz ancak günahların bağışlanması sadece Allah’ın tekelindedir. Kimse bu konuda hüküm veremez.

Bu toptan affolur falan hadisleri bana biraz uydurma geliyor. Bunları Emeviler kendi suçlarını örtmek için uydurttular.

Geri