'' H/üzüntü ... ''

Konu sahibi son olarak 986 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiden özlettin kendini, çok erken ama gerçekten özlettin

Dünyada ölümden başkası yalan !..

[YOUTUBE]GK8pEEEJbYM[/YOUTUBE]

İnsanı yaşatan bir umutsa eğer ben ölmüşüm...

Bana kendimi değerli hissettirip sonrada bir anda benden uzaklaşan insanlar var. Bunu bana yapmayın

Yalnızlıktan şikayet ediyoruz, kalabalıktan şikayet ediyoruz. Mutlu değiliz ve olmayacağız.
Neden yaşıyoruz bilmiyoruz, ne b.k yiyeceğiz, onu hiç bilmiyoruz.

‎"Üzülmekten yoruldum.. Beklemekten yoruldum, neyi beklediğimi bilmeden.. En çokta düşünmekten! Susmaktan yoruldum.. Sürekli susup, içimde avazım çıktığı kadar haykırmaktan.. Hep kendimle başbaşa kalıp, kendime sığınmaktan YORULDUM!"

Keşke öldürmeseydin şiirlerimi, ben zaten susacaktım...

Böyle bir kadere lanet olsun.

bzckm.jpg

Ey 17 Ağustos 1999 dilimdeki bütün küfürler sitemim kızgınlığım kırgınlığım hepsi sanadır...

Ey Allah' ın belası kara gün...

Umutlarımızı, hayallerimizi, çocukluğumuzu, gençliğimizi, geçmişimizi ve geleceğimizi ve hepsinden önemlisi canlarımızı canımızdan söke söke kanata kanata alan ey 17 ağustos...

Çocukları gözü yaşlı ve boynu bükük bırakan. Anneleri evladım diye feryad ettiren, babaları içine içine ağlatan 17 ağustos...

Hayatımızı 45 saniye de yıktın mahvettin ya sana diyecek bir sözüm yok 17 Ağustos

Sen onu düşünerek yazarsın ama o bir başkasını düşünerek okur. Aklından geçer görmez, görmediği gibi aklından başkası geçer...

Sen elmayı seviyorsun diye elma seni sevmek zorunda değil. O elma da dalındaki bir başka elmayı sevebilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri