Güzel bir şeyin olmasını beklemek..

Konu sahibi son olarak 1063 gün önce görüldü
Bazen olmuyor değil. Güzel şeylere hepimizin ihtiyacı var. Stres, sıkıntı, sinir, öfke insanı kötüye çeken hisler. Meylimiz de hep bu yönde oluyor genellikle ancak güzel şeyler bekleyerek de gelmiyor içinde bulunduğun her şeyde bir güzellik var onu görebilmek önemli.

Hem ne demişler her gün güzel olmayabilir ama her günün içinde mutlaka bir güzellik vardır.

Umut diyelim biz buna , beklenti içine girmek sevimsiz.

Beklemek çaresizlik..Çaresizlik etrafında ki her şeyi kapı olarak görmene sebep olur.hepsini açmayı denersin hiç biri açılmayınca en dibe battığını sanır paniklersin.aslında kapı sensin ve etrafındaki herşey seni açmaya çalışıyor.panik yok

Mutlu olmak için beklentileri sıfıra çekiyorruz.
Güzel bir şeyin olmasını beklemek yoruyor adamı ama beklemezsen daha heyecanlı.
Şey gibi yani yazdan paltonun cebıne 100 Tl atıp onu orada unutmak ve kışın bulmak.
Bence guzel yani

tumblr_p2795loRUV1ujmvy2o1_500.jpg

Olaya bakıs açım.

ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar
ne de şeytan, bir günahı, seni beklediğim kadar.
evet 3-C sınıfından meloşun yeni yıl için milli piyango biletine yazdığı şiir, yani yazdığı derken yazılanı kopyaladığı...
beklemeyin ama isteyin, dileyin, tekrarlayın hatta yazın bir yerlere neyi beklediğinizi yazın ama ''bunu bekliyorum, şunu bekliyorum, onu bekliyorum'' demeyin.
kendinize bir şeyi beklemenin sorumluluğunu yüklemeyin arkadaşlar, hiçbir şey sizi bekletecek kadar değerli değil, milli piyango bileti hariç.

uzun süre kötü şeylere maruz kalmayan bilemez nasıl bir umut olduğunu .s.s

Her güzel şey gelecek kötü günlerin habercisidir.
Mutlu olmaya çok anlam yüklüyoruz.

bekle bekle nereye kadar baska bir sey bekleyecegim

başka bir şey
nasıl bir şey acaba

Hayatın her günü güzel. Kötülük sizin içinizde.

Beklediğiniz şey ya hiç yok sa? Bütün hayatınız boşa beklemekle geçmiş olur. hayatınızı yaşamaya bakın.

Geri