Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne demiş Mevlana?
"Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır.
Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır."
Kimseye güvenmemek pek olası görünmüyor. İnsan mutlaka güvenir. İnsanoğlu güveneceği kişinin tercihini yanlış yapar sadece. Problem bu. Güvendiğiniz kişi bunu suistimal ettiyse, yapılacak en iyi şey o kişiye bir daha güvenmemek. Bu kadar basit. Çok kırıcı ve üzücü ama aslında bir o kadar basit.
Pek kar yagmasi olasi değil artik. İnsanlara hic güvenmiyor değilim güveniyorum lakin herkesten her an her şeyi de bekliyorum. Bir yanlis gordugumde yikilmiyorum ya da bunu bana nasil yapar demiyorum. Yapabilir, biliyorum ve bekliyorum. Yapmazsa ne ala, ne hos. Yaparsa da yollarimizi ayiririz olur biter.