Güvendiğiniz dağlara kar yağması

Konu sahibi son olarak 3069 gün önce görüldü
Hiç ummadığım yerden yara aldım.

ya bide güvendiginiz karlara dag yagsaa ?????????

benim güvendiğim dağların başına gelebilecek her türlü Doğa olayı geldi ama yani durmak yok yola devam güvenmeme gibi bi lüksüm(üz) yok yane :honk:

İnsanlara her zaman güven ve samimiyet mesafesi koymak lazım. Bir b planı
Çünkü insanoğlu çiğ süt emmiş.

Böyle yapılınca ben de ona tavşan dağ hikayesini yaşatırım.

Ne demiş Mevlana?
"Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır.
Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır."

Oy bu tam benlik bu aralar. Kar yağdı da buz bile tuttü.

Insanlara olmadık sorumluluklar yükleyip isteğimiz dışında bir olayla karşılaştığımızda da sarf ettiğimiz cümlecik...

fazla güvenme o dağlara da kar yağdırırlar aslan parçası

Kimseye güvenmediğimden beni bağlamayan durum.
Giden gitsin,kalan sağlar bizimdir.

Kimseye güvenmemek pek olası görünmüyor. İnsan mutlaka güvenir. İnsanoğlu güveneceği kişinin tercihini yanlış yapar sadece. Problem bu. Güvendiğiniz kişi bunu suistimal ettiyse, yapılacak en iyi şey o kişiye bir daha güvenmemek. Bu kadar basit. Çok kırıcı ve üzücü ama aslında bir o kadar basit.

Pek kar yagmasi olasi değil artik. İnsanlara hic güvenmiyor değilim güveniyorum lakin herkesten her an her şeyi de bekliyorum. Bir yanlis gordugumde yikilmiyorum ya da bunu bana nasil yapar demiyorum. Yapabilir, biliyorum ve bekliyorum. Yapmazsa ne ala, ne hos. Yaparsa da yollarimizi ayiririz olur biter.

temmuzun göbeğinde
istanbula bi kar yağmadı
sende yağ tam olsun

Sıklıkla yaşarım .
Şaşırmamayı öğrendim .Üzer ama dağıtmaz . İnsanlarda vefa duygusunu aramamayı öğretir.

Geri