Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ucak fobisi olamaz mi mesela ? Benim sulalemdeki butun erkeklerin ucaktan korkuyor ve babalarinin cenazelerine bile arabayla gittiler 3 bin km yolu.Hava atıcam diye 3 bin km yolu arabayla gelmek akıl işi değil. Şimdi gümrükte zaten baya didikliyorlar herşeyi.
Hayır peynir ve salça götürmek için araba ile geliyorlar,ok?ucak fobisi olamaz mi mesela ? Benim sulalemdeki butun erkeklerin ucaktan korkuyor ve babalarinin cenazelerine bile arabayla gittiler 3 bin km yolu.
sizin sülalenin bütün erkekleri de cin fikirliymiş hepsine helal olsunucak fobisi olamaz mi mesela ? Benim sulalemdeki butun erkeklerin ucaktan korkuyor ve babalarinin cenazelerine bile arabayla gittiler 3 bin km yolu.
Ev arkadaşımın da geçen dayısı öldü dün uçağa binip gitti uçaktan korkmasına rağmen.ucak fobisi olamaz mi mesela ? Benim sulalemdeki butun erkeklerin ucaktan korkuyor ve babalarinin cenazelerine bile arabayla gittiler 3 bin km yolu.
Esimle 2 sene once gittik ucakla uyku hapi icti korkudan ama 2 tane icmis o derece. Ucaktan indik bavullarla birlikte onu da tasidim, merdivende uyudu, bavullari beklerken uyudu, pasaport sirasinda uyudu. Mahvetti beni, butun tatil burnumdan geldi :dsizin sülalenin bütün erkekleri de cin fikirliymiş hepsine helal olsun
Sanmam hepsi burada var zaten :d ama burdan goturuyorum ne yalan soyleyim buranin sucugu daha iyi oluyormus :dHayır peynir ve salça götürmek için araba ile geliyorlar,ok?
(Kızmayınız yine trollük eyliyorum.)
kocan da evlenir evlenmez öğrenmiş evin adetlerini :ddEsimle 2 sene once gittik ucakla uyku hapi icti korkudan ama 2 tane icmis o derece. Ucaktan indik bavullarla birlikte onu da tasidim, merdivende uyudu, bavullari beklerken uyudu, pasaport sirasinda uyudu. Mahvetti beni, butun tatil burnumdan geldi :d
Nerede yasiyorsunuz ? .)tir lastigi koklamayi özledim.. ugrarim bi araD
almanyaNerede yasiyorsunuz ? .)

Ama neresi.....Venloya yakin mialmanya![]()
Yalnız ve bakımsız kaldılar. Köpek çok, mama yok.Kopegin hircinlasmasiyla alakayi kuramadim....
evet, NRW Köln‘e yakinAma neresi.....Venloya yakin mi
Cok akrabam var orada .) Akraba cikariz diye korkuyorumevet, NRW Köln‘e yakin
Cennet vatan;
Cennet vatan;