Gurbetçiler yurda dönüyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gurbet kurulu toplantilari yapip
"Arkadaslar turkiyeye gittigimiz zaman bunlari bunlari soyleyelim ki para mi iman mi ikileminde kaldigimizi dusunmesinler. Hukumete de yakin gozukelim sonucta neden burda oldugumuz belli ama asla dogruyu soylemiyoruz okey? Kabul edenler? Etmeyenler? Kabul edilmistir"
Diye konusmuyorlarsa ne olayim.

@melnur gel de sana çay simit ismarlayayim boğazından sıcak bir şeyler geçsin
Sen de bayağı uyanıksın haa, beni millet bahçesine götürüp Ta,yip emm7nin bize bedava sunduğu kek ve çayı güya sen bana ısmarlayacaksın. Sıkîysa beni kebap yemeye götür, yılda bir deda mudem bayram etsin.

Nerelerdesin kayboldun ortalıktan, atlattın mı yaşadığın travmayı?
Nu akşam maç nası biter?

Sen de bayağı uyanıksın haa, beni millet bahçesine götürüp Ta,yip emm7nin bize bedava sunduğu kek ve çayı güya sen bana ısmarlayacaksın. Sıkîysa beni kebap yemeye götür, yılda bir deda mudem bayram etsin.

Nerelerdesin kayboldun ortalıktan, atlattın mı yaşadığın travmayı?
Nu akşam maç nası biter?
Kebap yemekten sıkıldım çok yoğun çalışıyorum

Bu reportajları verenlerin gurbetçi olduklarından emin miyiz? Tanıyan var mı? doğrulayabilir misiniz?

Benim tanıdığım iki gurbetçi var, @Yabani ve @melnur . Onlar da hiç böyle şeyler söylemiyor. Tam aksine, bizi aç kaldığııza ve kendilerinin de lüx içinde yaşadıklarına ikna etmeye çalışıyorlar.

Bu reportajları verenlerin gurbetçi olduklarından emin miyiz? Tanıyan var mı? doğrulayabilir misiniz?

Benim tanıdığım iki gurbetçi var, @Yabani ve @melnur . Onlar da hiç böyle şeyler söylemiyor. Tam aksine, bizi aç kaldığııza ve kendilerinin de lüx içinde yaşadıklarına ikna etmeye çalışıyorlar.
Hayır @ismail89 ben öyle demiyorum, bilakis burada köleyiz, açız, sefiliz diyorum. Lüx hayat yaşayan sizlersiniz, büyük lideriniz var, ekonomi profesörü kendisi, sayesinde bolluk içerisinde yaşıyorsunuz diyorum.

Gurbetçiyle karşılaşmamak için departman değiştirdim. Dışarı çıktığımda da kulaklıkla dolaşıyorum. Park, bank, dolmuş durağı gibi denk gelebileceğim yerlerden mümkün mertebe uzak duruyorum. Dışarıda yemek yemiyorum. Siparişlerimi internetten veriyorum, kasada falan denk geliriz korkusuyla. Aldığım önlemler sayesinde son iki yıldır gurbetçi denyoluğundan uzağım. Çekilir dert değiller

Dönenin ya aklı yoktur
Yada Euro doları

Tatilden bas ediliyor.amaaa mazlum sagolsun adami yine sinir etmekde bir numara

hdjd neden sinir oluyorsun:d “evet gelip dolarlarımızı, eurolarımızı harcayacağız, evet tatil yapıp geri döneceğiz” desene:d “money money money, always sunny, in the rich man’s world” diye şarkı söyle at buraya kız, no pasaran çatlasın jfjd

hdjd neden sinir oluyorsun:d “evet gelip dolarlarımızı, eurolarımızı harcayacağız, evet tatil yapıp geri döneceğiz” desene:d “money money money, always sunny, in the rich man’s world” diye şarkı söyle at buraya kız, no pasaran çatlasın jfjd
Dogru diyorsun larimmm

Catlaa mazlumm

Ismail seni harbiden seviyorum bro. Mesela seninle cebimde polise yakalansam 50gram bile olsan uzerimde yasal sinir derler , polislere de ikram ederim onlarinda kafa guzel olur.
Hele son soyledigin sozler o kadar guzel mal'ki , bildigin dogal kafa yapici gulmekten basim agridi. Yanlis anlama gercekten soylediklerini destekliyorum. Hem bedava hem iyi kafa yapiyor fena guluyorum hem de yasal asfkjasfkj
Ismail onemli sahsiyetim benim
Oynatmama az kaldi ismail nerde?

Geri