Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İki kişiden 100 Euro istedim birisi Süreyya diğeri melnur muhtemelen ikisi de beni engelledi.100 euroya gurbetçi safına geçerim. yaparım bunu.
haklısın. yıllardan beri suri'den 100 euro istiyorum. al şu 100 euroyu kapa çeneni demedi.İki kişiden 100 Euro istedim birisi Süreyya diğeri melnur muhtemelen ikisi de beni engelledi.
Burada 100 Euro gönderecek hiçbir gurbetçi yok maalesef. @Hiç Düşünce hanımdan sakın istemeye kalkmayın, foruma gelmez bir daha. Abisi ve ablasını çarpma peşinde o, bizden yani..
100€ ile kurtuluş olmaz, RTE'i yollayın ve aklı başında bir iktidar getirin çok 100€ lar eline geçer. Önce herkes ev ödevine iyi çalışsın ve milleti 100€ için kırk takla atacsk duruma getireni pıtış pıtış hak ettiği yere yollasın.İki kişiden 100 Euro istedim birisi Süreyya diğeri melnur muhtemelen ikisi de beni engelledi.
Burada 100 Euro gönderecek hiçbir gurbetçi yok maalesef. @Hiç Düşünce hanımdan sakın istemeye kalkmayın, foruma gelmez bir daha. Abisi ve ablasını çarpma peşinde o, bizden yani..
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim, bugün 100 Euro'yu bozdurmaya giderken avucuma bali ile yapıştırdım çalarlar korkusu ile.100€ ile kurtuluş olmaz, RTE'i yollayın ve aklı başında bir iktidar getirin çok 100€ lar eline geçer. Önce herkes ev ödevine iyi çalışsın ve milleti 100€ için kırk takla atacsk duruma getireni pıtış pıtış hak ettiği yere yollasın.
Yahu artış olunca ortalıkta kötü senaryo yazan sizsiniz , dolar düşüşe geçince çil yavrusu gibi dağılıyorsunuz ben her zaman burdayım sen sabah attığım görsele cevap ver yüreğin yetiyorsa
Yok yok, yabancıdan aldıkları borç ile kapatıyorlar ama o kapatma sadece bir kaç gün veya hafta ile sınırlı kalıyor sonra bir baktın tekrar 15 falan oluyor $. O borçlar için bakalım hangi vaatler verildi elin adamlarına, ...Var ki kullanıyorlar
Sevmemen için hiç bir neden yok ki zaten.@melnur u bile seviyorum
Gurbetçi olduğun için sevmeyen çok.. kıymetimi bilSevmemen için hiç bir neden yok ki zaten.