Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk kızlarına yüklenmek istemiyorum aslında çoğu yaşını yaşıyor zamanı yaşıyor. İlişkilerde beterin beteri var bunu bilmek lazım benim Amerika’da Bartu diye bir arkadaşım var uzun süredir sağlıklı bir ilişki yaşayamıyor istiyor aslında uzun soluklu bir birliktelik ama orada ben de gördüm gerçekten çok zor ilişkiler çok günlük gecelik hata ertesi gün kızın sana tecavüz ettiğini söyleyip seni o yüzden gözaltına alabiliyorlar birine güvenmek çok zor yani biz henüz bu boyutta değiliz.
kimse sınanmadığı bir hayatı sorgulamamalı.
neye göre,kime göre?
çok rahat diye düşünenler bir hafta cinsiyet değiştirip yürüsün bakalım.
Bakışlar bile rahatsız edici iken neyin rahatlığından bahsediliyor acaba.
Hacım,rica ediyorum mantıklı sebeplere dayanarak konu açın.Bakınız konuda kaç tane üyecik kendisiyle çelişmiş.
Sırf açmak için açmayın,mantığımızı fillerle çiftleştirmeyin.