Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Yürek mi yedin?Gun batimindan safaga:
Salma hayek snake dance
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yürek mi yedin?Gun batimindan safaga:
Salma hayek snake dance
sade buraya da bakar mısın bebişim yürek yemiş galiba @SadeYok oyle bir sey ama bu sakayi bir tarafa birakirsak;
Buda bizi sizinle ayni tarafta yapiyor aslinda. Biz atinca siz siz atinca biz tribe giriyorsak ikimizde kaybeden taraftayiz dostum jahshbsbsbbs
Iki tarafta cigere bakiyor.
Ne siz sixpack'e ne biz ilik gibilere asla ulasamayacagishabshvshahshdghsbahahahhshshshsggsgsgs
Umutsuzlar olarak birbirimizin acilarini anlayabiliyor olmamiz laziamsbjshdhdhdhdhgd
Bir nefer daha kaybettik. Kalan saglar bizimdir.
Emeklerin aslan unutulmayacak kardesim. Iyi kalpler icin bu dunya cehennemaksjsjjdjdh
Emeklerin aslan unutulmayacak kardesim. Iyi kalpler icin bu dunya cehennemaksjsjjdjdh
Malzeme, dalga falan dedin konuyu görünce korktum.. yanlışlıkla attı ortaya dedim ahahah.bu konuda ne şehitler verdik evlendi gittiler, ah ah ...
nerede o eski malzemeciler bi run bi klaus bi ben kaldım
korkacak bir şey yok kanka be kornişon misali asdkgsagjagsjagsaMalzeme, dalga falan dedin konuyu görünce korktum.. yanlışlıkla attı ortaya dedim ahahah.
Buradayız kardeşim.. manitomuz olsa da fark etmez..
Bizi seven malzememiz ile sevsin..