ütyopyalardan, güzelliklerden, hayal kurmaktan bahsettiğim Süreyya mısınız? yoksa hesabınız mı çalındı....Burcunuz nedir?
Vizyonumu kayipettim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ütyopyalardan, güzelliklerden, hayal kurmaktan bahsettiğim Süreyya mısınız? yoksa hesabınız mı çalındı....Burcunuz nedir?
Vizyonumu kayipettim.
Ikizler burcuyum daha neyim olsun icimden hic birsey yapmak gelmiyor, koltugun kosesinde oturdum kaldim uc gundur koltukta izim cikmisAaaa.
Neiniz var kuzum?
Yoo sadece yorgunum.dütyopyalardan, güzelliklerden, hayal kurmaktan bahsettiğim Süreyya mısınız? yoksa hesabınız mı çalındı....
Ya Sanem koltuga iz cikarabilmek bile bir magrifet.Ikizler burcuyum daha neyim olsun icimden hic birsey yapmak gelmiyor, koltugun kosesinde oturdum kaldim uc gundur koltukta izim cikmishevesim kalmadi birseye heyecanim yok umudum yok kisacasi mutsuzum
Burcum bile züğürtsün diyor :dTERAZİ
Sevgili Terazi burçları, bugün size kasvet mali durumunuzla yüzleştiğinde gelecek. Ödenecek çok fazla faturanız olabilir. Cüzdanınız düşündüğünüz kadar dolu olmayabilir. Yine de, bu sadece geçicidir ve muhtemelen faturaları aradan çıkarmak iyi hissettirecektir. Kafanızı meşgul edecek bir şeyler bulmanız iyi gelebilir.
Yerimden kalkmayarak hep ayni yerde oturarakYa Sanem koltuga iz cikarabilmek bile bir magrifet.
Nasil yaptin?