GüLLü'nün Otopsi Raporu Ortaya Çıktı! Sır Perdesi Aralandı: İşte Dikkat Çeken Detaylar

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Kh2DrTG.md.jpg

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaşadığı evin terasından düşerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Güllü'nün otopsi raporu tamamlandı. Rapora göre, Güllü'nün kanında yüksek dozda alkol olduğu ve olayın yüksek ihtimalle kaza olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde bulunan evinde kızı Tuyan Ülkem Gülter ve onun kız arkadaşı ile eğlendiği sırada balkondan düşen ünlü sanatçı Güllü feci şekilde hayatını kaybetti. Güllü'nün ölümü gizemini korurken, herkesin merakla beklediği adli tıp raporu ortaya çıktı.

YÜKSEK ALKOL TESPİT EDİLDİ

Ünlü sanatçı Güllü'nün yüksek alkol etkisiyle kazara düştüğü değerlendirmesi yapıldı. Sanatçının kanında 3,53 promil alkol olduğu belirlendi.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Avukatı Güllü'nün ATK raporuna ilişkin açıklama yaptı.

Avukatı açıklamasında şunları kaydetti:

Müvekkilim Gül Tut'un trajik vefatıyla ilgili Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Bursa Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan toksikoloji raporu elimize ulaşmıştır.

Rapor, merhumenin kanında 3,53 promil etanol (alkol) ve göz içi sıvısında 343 mg/dl etonol promil bulunduğu tespit edildiğini, ayrıca kanında düşük dozda, reçeteli olarak kullandığı anksiyete ilacı ve mide koruyucu bulunmuş, idrarda ise yine ağrı kesici saptanmıştır.

Bu seviyenin ciddi denge ve koordinasyon kaybına neden olabileceğini göstermektedir. İç organlar ve mide muhtevasında herhangi bir toksik maddeye rastlanmamıştır.

Metanol, uyuşturucu veya zehirleyici maddeler bulunmamaktadır.

Bu bulgular, merhumenin yüksek alkol etkisi altında kazara bir düşme yaşadığı olasılığını güçlü bir şekilde desteklemektedir.

KAYNAK

yana açılan ve kocaman bir pencere hangi akılsız mimarın eseri merak konusu. üstelik yüksekliği de yanındaki komidinin boyu kadar kısa, alkollü değil ayık insanın bile düşme riski yüksek oradan.

Kaza demiştik en başından beri yılların Müge Anlı izleyicisiyiz olsun o kadar..

• Alkış
Tepkiler: W
inşallahhhhhhhh evlatları katil değildir hayalkırıklığı yaşayacağım umudum biraz daha tükenecek :( çok bıktım artık kötülük denizinden:emo1:

bence katil nevzat

Kızı intihara kalkistida annesi vazgeçirmek üzere iken annesi mi düştü acaba ifadeler sürekli değişiyor ve böylelikle konu da kapanacak sanırım

Pencerelerin yerden yüksekliği de acayip engin. Ayık halde ben bile düşerim gibi ya. Mekanı cennet olsun.

Pencerelerin yerden yüksekliği de acayip engin. Ayık halde ben bile düşerim gibi ya. Mekanı cennet olsun.
Bu kadin dün tasinmadi ki oraya orda bir sıkıntı olmadan neden düşsün ki ayrica kızı aşağıya inerken kapilara vuruyor çıkın diye komsulara cidden nasıl aklina geliyor ve elinde telefonlarıyla inmisler maalesef ortaya cikaramadilar bir sürü delil sunuluyor gizli tanik vs ama sustu çoğu insan artik

Bu kadin dün tasinmadi ki oraya orda bir sıkıntı olmadan neden düşsün ki ayrica kızı aşağıya inerken kapilara vuruyor çıkın diye komsulara cidden nasıl aklina geliyor ve elinde telefonlarıyla inmisler maalesef ortaya cikaramadilar bir sürü delil sunuluyor gizli tanik vs ama sustu çoğu insan artik
Valla Allah bilir orasını ama devir kötü, çok kötü hem de. Umuyorum trajedi çıkmaz altından.

Valla Allah bilir orasını ama devir kötü, çok kötü hem de. Umuyorum trajedi çıkmaz altından.
Madde var alkol var ve kamera kör noktayi görmediği yerde oluyor ne oluyorsa alenen belli bazi şeyler de işte insan konduramiyor

Hah. Tam da senin dikkat etmen gereken detay zaten :D Bu mu derdimiz
İlaç kullanması bir tarafa denge problemi yaşayan birinin alkol almaması gerekirdi, bir bakıma istemeden kazaya davetiye çıkartmış oldular.

Yetkili makamların resmi açıklaması beklenmelidir, ortaya çok fazla dayanağı olmayan iddia atıldı.

Geri