Güçlü olanmı Haklıdır Haklı olanmı Güçlü ?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Gücünü haklılığından almadığı sürece, güçlü olmak ile haklı olmak asla eş değer değildir. Güçlü olup da haksız olan nice insan var.

Sokakta babayiğit, anayiğit birine söyle de görürsün güçlüyü, haklıyı :)
Sana muhalefet olmak için girdim başlığa .p

Durumu farklı bir boyuta taşıyayım başlıkta.
Bilgi, güçtür.

Sokakta babayiğit, anayiğit birine söyle de görürsün güçlüyü, haklıyı :)
Sana muhalefet olmak için girdim başlığa .p

Durumu farklı bir boyuta taşıyayım başlıkta.
Bilgi, güçtür.
Bilgiyi anlayacak kapasitede insanlar yoksa karşında 'bilgi' sadece seni güçlü kılar.

Bilgiyi anlayacak kapasitede insanlar yoksa karşında 'bilgi' sadece seni güçlü kılar.

Kendim için konuştum zaten. Bana ne başkasından, kimisi kaslarından alır gücünü yani :)
En çok kas dilde var deniyor, kadınlar güçlüdür deyip kaçıyorum :D

Kadın olan taraf hangisi ise o .S

Sizi bezdirdiği için susması adına haklısın dedirtme noktasına getirebilecek insanları hayatınızdan elediğiniz zaman ehemmiyeti kalmıyor konunun; sevgi ve saygı egonun önüne geçiyor,konuşarak karşılıklı anlayış çerçevesinde çözülebiliyor pek çok konu.

Peki;önemli olan haklı olmak mı yeğenim?
Bazen,haklı veyahut haksız önemli olmaz.İki taraf da kaybeder.
Güçlü olmak için haklı olmaya çalışan avareller görüyorum,haklı olduğu halde yaptığı eylemler ile kendini haksız duruma düşüren haklıları da.

Yani sonuç olarak;galiba oruç bana yaramıyor.

Guclu olan hakli oldugu zamanlar, cok duyurulur daha da guclenir. Guclu olan haksiz ise, hakli konumuna gecmesi yine kolay dir. O guc bir sekilde onu hakli tutar ve bunun tek sebebi, insanlarin bunu saglamasi.

Hakli olan her zaman guclu'dur.
Şeyh Edebali, Osman Gaziye nasihatinde "Haklı olduğunda mücadeleden korkma. ......." demiştir. Sonuna kadar haklıdır.!

Smith wesson kare asdan büyüktür
Anne terliği de simit wesson dan :)

Konuya büyük pencereden bakalım. Tarihi bile güçlü olan yazıyor. Herkes güçlüden yana oluyor.

Bi kere haklı ne demek. Misal ben 25 senelik evliyim. Bizim kocakarının haksız olduğu bir konu bile görmedim.

baze heman olayım diyorum
bi bakmışım gargamel olmuşum
vay arkadaş

Bi kere haklı ne demek. Misal ben 25 senelik evliyim. Bizim kocakarının haksız olduğu bir konu bile görmedim.
Uzun süreli evliliğin önemli sırlarından biri olabilir.:)

Gücü elinde bulunduran doğrudan her eylemini meşrulaştırabiliyor ancak haklı olmak için vicdani değerlerle çelişmemesi gerekmektedir.

Her olayda kendince haklı çıkmaya çalışan birileri vardır ve çoğu zaman da haklılıklarını ispat için bahane üretirler ancak hakikat böyle değildir ve vicdan ile ters düşen her yerde haksızlık vardır, güçlü olmak bu gerçeği değiştirmez.

Son düzenleme:
Geri