GTA'cıları Görelim!

Konu sahibi son olarak 176 gün önce görüldü
ben hileyle kızları peşime takıp sonra kavga ediyordum... hala kızlar peşimde ama hilesiz...
güzel günlerdi, eskide kaldı :(

kız kıza mı takılmıyordunuz yani??? hiç araba çalmadınız mı mesela bi de cam kırıp? ampülans zevkli oluyor mesela sirenlerini açıp:emoji_smile_cat:

arabadan indiriyordum adamları, çat çat çat.
sonra vııınnnn...

genelde kutu kola makinalarını kurşunlardım ben de bedava almak için bi de çöllü yerler vardı dağlık bi de şehir siz hangisinde daha çok gezerdiniz kii???

genelde kutu kola makinalarını kurşunlardım ben de bedava almak için bi de çöllü yerler vardı dağlık bi de şehir siz hangisinde daha çok gezerdiniz kii???
ben sahilin oralardaydım, bikinili kızları düşürmek için...

ben sahilin oralardaydım, bikinili kızları düşürmek için...

ya kız olarak kız düşürmek ne zevki var ki ben kurşunluyordum hepsini yine bişi olmamış gibi diğer gün orada oluyorlardı. lezbiyen var mıydı aralarında bilmiyorum tabi....

ya kız olarak kız düşürmek ne zevki var ki ben kurşunluyordum hepsini yine bişi olmamış gibi diğer gün orada oluyorlardı. lezbiyen var mıydı aralarında bilmiyorum tabi....
karakter erkek diye hep bunlar... kızlar buna da mı düşüyor testiydi bir nevi.
öyle öyle neye düşmemek gerekiyor öğrendim... mesela gta buna yaramış hayatımda.
ben sims'e yöneldim sonra, uslandım. :(

karakter erkek diye hep bunlar... kızlar buna da mı düşüyor testiydi bir nevi.
öyle öyle neye düşmemek gerekiyor öğrendim... mesela gta buna yaramış hayatımda.
ben sims'e yöneldim sonra, uslandım. :(

yaa sims kasıyor bende bilgisayarım çok güçlü olduğu için herhalde tetris ve mario daha çok severdim hugo ile. victor hugo değil ama. Gta yine iyi spor arabalarla kız tavlamak felan ama hep gece oluyor sonra :(

Sohbet baya koyu imiş ama biri gitmiş sanırım :)

Benim cihaza indirmeye kalksam çöker kesinlikle. Tost makinesiyle eşit iş görüyor.:D

Fanların oluşturduğu yeni haritalar başta olmak üzere, GTA 5 ile ilgili bir çok içeriği bulabileceğiniz bir yer. GTA tutkunlarının seveceğini umuyorum.

BURADAN siteye ulaşabilirsiniz.

Aldığım son duyumlara göre GTA 6’nın 2023 Nisan ve 2024 Mart aralığında piyasaya sürülmesi bekleniyormuş. Daha bekleyeceğiz yani :( Son olarak tahmin edilen haritası da aşağıdaki gibiymiş. Los Santos, Vice City ve Liberty City’ye geri döneceğiz gibi görünüyor.

95f6cf173b15c0ff5302a7509a51a2ecc6f79551.jpeg

Gerçek hayatla GTA'yı karşılaştırmışlar bir nevi. Güzel olmuş.

Geri