Grifing

Konu sahibi son olarak 92 gün önce görüldü
Ooo bizim Karikatür sever derneğinin Başkanı Grifikir doğmuş, bugün. :grifikir:

Birileri bugün bir yaş daha yaşlanmış Hemde 26 yaşında olmuş. Gelde bana sor neren 26 yaşına benziyorki senin? Yaşlanacağına küçülüyor musun sen yoksa ? :heyoo:

İyi ki doğmuşsun.
İyi ki varsın.
İyi ki tanımışım.
İyi ki dostumsun.
İyi ki yanımdasın.
İyi ki..

images

Veeee Pasta zamanı. En sevdiğinden, çikolatalı pasta. :grifikir:

[YOUTUBE]mAC34slWGDU[/YOUTUBE]

Mutlu ol her gününde,
Hayatının her yerinde,
Mutlu ol Doğum gününde... :benmi:

Foumun Gülen Yüzü, Gülen yüzünü Rabbim hiç soldurmasın. Her daim tebessümün yüzünde olsun. :benmi:
Rabbim Ailenle, forumun kızlarıyla ve tüm sevdiklerinle birlikte; Hayırlı sağlıklı mutlu nice nice seneler nasip etsin İnşAllah. :oy:
Veee Rabbim güzel bir yuva kurup, bu çapkınlıklarından kurtulmayı nasip etsin inşAllah tez zamanda :p Bu sene düğün görmedim hiç, çabuk evlende, düğün görelim. :D

12243133_463763880492305_7731400837138250151_n.jpg

Grifikir :grifikir:

Ooo bizim Karikatür sever derneğinin Başkanı Grifikir doğmuş, bugün. :grifikir:

Birileri bugün bir yaş daha yaşlanmış Hemde 26 yaşında olmuş. Gelde bana sor neren 26 yaşına benziyorki senin? Yaşlanacağına küçülüyor musun sen yoksa ? :heyoo:

İyi ki doğmuşsun.
İyi ki varsın.
İyi ki tanımışım.
İyi ki dostumsun.
İyi ki yanımdasın.
İyi ki..

images

Veeee Pasta zamanı. En sevdiğinden, çikolatalı pasta. :grifikir:

[YOUTUBE]mAC34slWGDU[/YOUTUBE]

Mutlu ol her gününde,
Hayatının her yerinde,
Mutlu ol Doğum gününde... :benmi:

Foumun Gülen Yüzü, Gülen yüzünü Rabbim hiç soldurmasın. Her daim tebessümün yüzünde olsun. :benmi:
Rabbim Ailenle, forumun kızlarıyla ve tüm sevdiklerinle birlikte; Hayırlı sağlıklı mutlu nice nice seneler nasip etsin İnşAllah. :oy:
Veee Rabbim güzel bir yuva kurup, bu çapkınlıklarından kurtulmayı nasip etsin inşAllah tez zamanda :p Bu sene düğün görmedim hiç, çabuk evlende, düğün görelim. :D

12243133_463763880492305_7731400837138250151_n.jpg

Grifikir :grifikir:

Yine kıvrak zekan ile daha iyisini yapmışsın :D
Süper hazırlamışsın yine bu işi iyi biliyorsun :D çook teşekkür ettim iyi ki tanışmışız senle :oy: beraber nice doğum günlerine :heyoo:

Sayfanın ismi değişmiş galiba konu komik başlamış :D

Geri