Ooo bizim Karikatür sever derneğinin Başkanı Grifikir doğmuş, bugün. :grifikir:
Birileri bugün bir yaş daha yaşlanmış Hemde 26 yaşında olmuş. Gelde bana sor neren 26 yaşına benziyorki senin? Yaşlanacağına küçülüyor musun sen yoksa ? :heyoo:
İyi ki doğmuşsun.
İyi ki varsın.
İyi ki tanımışım.
İyi ki dostumsun.
İyi ki yanımdasın.
İyi ki..
Veeee Pasta zamanı. En sevdiğinden, çikolatalı pasta. :grifikir:
[YOUTUBE]mAC34slWGDU[/YOUTUBE]
Mutlu ol her gününde,
Hayatının her yerinde,
Mutlu ol Doğum gününde... :benmi:
Foumun Gülen Yüzü, Gülen yüzünü Rabbim hiç soldurmasın. Her daim tebessümün yüzünde olsun. :benmi:
Rabbim Ailenle, forumun kızlarıyla ve tüm sevdiklerinle birlikte; Hayırlı sağlıklı mutlu nice nice seneler nasip etsin İnşAllah. :oy:
Veee Rabbim güzel bir yuva kurup, bu çapkınlıklarından kurtulmayı nasip etsin inşAllah tez zamanda :p Bu sene düğün görmedim hiç, çabuk evlende, düğün görelim.
Grifikir :grifikir:
Birileri bugün bir yaş daha yaşlanmış Hemde 26 yaşında olmuş. Gelde bana sor neren 26 yaşına benziyorki senin? Yaşlanacağına küçülüyor musun sen yoksa ? :heyoo:
İyi ki doğmuşsun.
İyi ki varsın.
İyi ki tanımışım.
İyi ki dostumsun.
İyi ki yanımdasın.
İyi ki..
Veeee Pasta zamanı. En sevdiğinden, çikolatalı pasta. :grifikir:
[YOUTUBE]mAC34slWGDU[/YOUTUBE]
Mutlu ol her gününde,
Hayatının her yerinde,
Mutlu ol Doğum gününde... :benmi:
Foumun Gülen Yüzü, Gülen yüzünü Rabbim hiç soldurmasın. Her daim tebessümün yüzünde olsun. :benmi:
Rabbim Ailenle, forumun kızlarıyla ve tüm sevdiklerinle birlikte; Hayırlı sağlıklı mutlu nice nice seneler nasip etsin İnşAllah. :oy:
Veee Rabbim güzel bir yuva kurup, bu çapkınlıklarından kurtulmayı nasip etsin inşAllah tez zamanda :p Bu sene düğün görmedim hiç, çabuk evlende, düğün görelim.
Grifikir :grifikir: