gözyaşı borcu

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Dünyada böyle bir borç yükü var kendi hayatımda.

Bazan, insanların ardından gözyaşı dökmemiz gerektiğini ve gerekli miktarda gözyaşı dökmezsek bunun bir mahcubiyet yarattığını düşünüyorum.

Bu düşünce bende rahmetli Mücellâ teyzem vefat ettikten sonra oluşmuştu. 20 yıla yakın bir mesele. Kalbim çok acıdı ama ben ardından yeteri kadar ağlayamamıştım.

Birkaç insana daha gözyaşı borcum var.

yaşamda ne kadar alanım var ki okadar ağlayacağım ? heba edeceğim bir ömrüm yok yani

yaşamda ne kadar alanım var ki okadar ağlayacağım ? heba edeceğim bir ömrüm yok yani

Aslinda anlatmak istediği bir daha dönmeyecek olana vefa borcunun yükü gibi.

Onu anlamamiş olamam da o borclar dua ile hayr ile oluyor ya sevgili tercüman

Bide bir serçenin göz yaşı diye siirler yazilmis.
Bizim serçe martı çıktı 😱😀

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Çok basit gözlerini kaynağa aldır sabaha kadar ağla bütün borçların silinsin.

içerikteki yazı bi duraksattı ne diyeceğimi unuttum.

bu benim için babam olabilir. çok erken diyebileceğim bir yaşta kaybettim babamı. üzüldüm, ağladım, hırpalandım; ama daha yolun çok başındaydım, yapılacak birçok şey vardı. biraz da annemi üzmeyecek, güçlü durmaya gayret edecektim. ama yaş aldıkça ve yokluğunu daha fazla hissetmeye başlayınca, nasıl olmuş da devam edebilmişim, her gün gözyaşı dökmeyi bırakmışım diye şaşırırım. zamanla sesi siliniyor, anılar flulaşıyor; fotoğraflar olmasa çok daha zor. bazen, şu yaşlarımda kendimi bildiğim diyebileceğim yaşlarda yaşasaydım bu kaybı, herhalde aklımı kaybederdim diye düşünürüm.

Geri