Göztepe - Fenerbahçe ( 0 - 0 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
abi senin bu +6 nerden geliyo 6-0dan falan mı istisnasız her maça +6 yazıyon :d
fiziki takip gayet başarılı : )
Allah affetsin kumar "iddaa" hastalığı var birazcık bende , eskiden hastalık boyutu idi şimdilerde keyfe diyebilirim yasak olan günah olan herşey neden biz insan oğlunun hoşuna gider ki : ) şeytan vesveseleri bunlar.. velhasıl
geçmiş zamanlarda +6 muhabbetine kuponların 3 lira olduğu zaman birimin de beş maç +6 yapmıştım sistem oynadım sanıyorum normal kupon yapmış o zamanlar bir kaç dakikada geri verince iptal ediliyordu bayilerde ettirmedim bir tane de sistemli oynadım aynı maçlara bu zamanın çok güzel para yakalamıştım.. velhasıl o günden sonra ofansif futbol oynayan takımlara +6 gözüyle bakıyorum kimisinin rüyalarına para kimisinin kız arkadaşı falan girer benim rüyalarıma goller geliyor : )

1000022859.jpg

güzel oran hem : )
daha uzadıya örneklerle çok dile getirmek istediklerim oldu ama okuyunca sıkmasın babında ..
Akşam seriflerin keyifli ola scope

Ortada o kadar da karamsar olunacak bir durum yok.:) Sonuçta ligi ikinci tamamladık ve bu sezon da iyi bir takım kuruyoruz.
Senelerdir iyi bir takım kurma hayali ve transferler neticesinde olduğumuz yerde sayıyoruz bişey var takımda ama ne kimse kabul ediyor ne de kimse adim atıyor

Şimdiden GS'nin 6 puan gerisindeyiz. Fenev işte.

Nazara karşı çok doğru seçim.:kalp:

Renklerine aşık olduğum ez geç şunları vurduğunuz gol olsun çocuklar..

20250816_203344.jpg

Hadi bakalım biz hazırız maviderinliklerde..

göztepe çok dişli bir takım görünümü veriyor
beraberlik bekliyorum fenerbahçenin bu maçı kazanması çok zor.

göztepe'yi izlemek keyif veriyor. harika bir takım kurmuşlar. maçın gidişat belli, topu göztepe oynayacak, pozisyon üzerine pozisyona girecek, son dakikalara doğru fener bir gol atıp maçı alacaktır. bu değişmez.

hakem niyetini belli etti. göztepe için ikinci yarı zor geçecek.

3 dk + uzatmalar varken mou yine içeri kaçtı. daha çok kaçacaksın.

Oğlum dirsek atmıyor duran. Kene gibi yapışan rakibini kibarca itiyor. Naapsın olm adam. Sırtında mi taşısın danayı. Sarı bile fazla. Siz kırmızı diye bögürüyonuz. Yok çarmiha gerelim anasını satayım

Hakemin vücut dili, tavrı, tarzı fazla gergin. Duran’ın kırmızısını da yedi. Bu maç çok su kaldırır.

Her şey bir yana Pleskin dediği gibi Göztepeyi izlemek aşırı keyifli.

Fener 3 lü oynadığı için paralel diyagonal paslarla atak yönünü harika değiştirip savunma dengesini bozmaya çalışıyorlar. En azından bir planları var.

Mounun takım bodoslama oynuyor yine. 0 plan.

Geri