Gözlerine Sürme Çeken Erkekler

Konu sahibi son olarak 2621 gün önce görüldü
Gereksiz hatta saçma.
Ama eklemek gerekirsede barış akarsuya ve johny deep e yakışıyo sanki.:icon_yokcanim:

Bence saçma ve gereksiz falan değil çünkü "Peygamber efendimizin her gece sürme çektiği bildirilmiştir."

Ayrıca sürmeyi ne amaçla çektiği de önemli. Belki bize göre moda gibi gözüken veya ilgli çekmek için gözüken bir durum sürme çeken için tedavi amaçlıdır olamaz mı..

Bence erkek milletine sürme yakışıyor.Şu güzelliğe bi bakın yavrum benimmm:s3:

johnny_depp_karayip_korsanlari_4-1280x800.jpg

gözlerinin güzel olduğuna inanıp biraz daha dikkatleri göz bölgesine çekmek isteyen erkektir.ikiye ayrılır 1.si tarz yapanlar 2.si ise bir sünneti yerine getirenler

* Tv ekranlarında görülen kimi tipler çok itici fakat peygamberimizin de sürdüğü bir gerçek.

Bazilarina cok yakisiyor :)

*Siyah ve siyaha yakın koyu kahverengi gözlere yakışıyor.

*Sevglimin kullanmasını istemezdim.

Söyliceklerim bu kadar iyi forumlar

Sürme sünnet olduğu halde erkeklerde sevemedim ben bunu.

Iranli hanimlara yakisitigini düşünüyorum

Bi arkadasım vardı cok yakısıyodu

Bak ya aklıma ne geldi. Lise1de bir çocuk vardı severdim de, iyi çocuktu. Yakışıklı ancak biraz ezikçeydi taktik falan veriyordum ben buna fkdhd -sonra açıldı tabi- Bir gün gel sana kalem çekeyim dedim, istemedi falan sünnet dedim ikna ettim çektim kalemi. Çok kötü oldu, herkes güldü tabi bana sinirlendi ama çok da şeyapamadı. Bu da böyle rezil bir anımdı niye anlattım bilmiyorum.

Ceksem aman diyorum size.

İlk sevgilimin gözü Allah vergisi sürmeliydi. İnanmıyordum başta ama bi gün elimle sildim gitmedi.
Hı demek ki gözü doğal sürmeli erkek daha bulamadım diye kimseyi onun gibi sevemedim sonra lsmpjmp

Geri