Göz önünde yapılan yardımları nasıl yorumluyorsunuz?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 901 gün önce görüldü
birilerini teşvik etme adına açık yapın filan gibi sözler hikayedir... işin içinde her zaman bir şov vardır.

ben yardım yapanı değil, yardım yapılanın mutluluğunu düşünüyorum. ötekinin reklamı, vicdanı falan beni ilgilendirmiyor.

kuralı basittir aslında; afetzedelere, savaş mağdurlarına, lösev gibi kurum kuruluşlara yapılan yardımların gizlenmesine gerek yoktur, ulaşabileceğin bi kitle varsa bunu ilan da edebilirsin. zaten şov ya da vicdan mastürbasyonu gibi amaçlarla paylaşım yaptığında bu kabak gibi anlaşılıyor. bir kişiye veya aileye, belli bir zumreye yapıyorsan makbul olanı gizli tutmaktır, varsa yardım edebileceğini düşündüğün kişiler, bunlara özel olarak iletirsin.

Esas fayda gözetilerek yapılması mantıklı olandır. Mesela iş insanlarının belli bir yere yardım için para yardımında bulunmalarinda güç reklamı da vardır, bundan geri kalmak istemezler "benim neyim eksik" falan derken iyi bir meblağ toplanir. Bunun dışında bireysel yardımlar tabii ki ifşa edilmemeli.

kuralı basittir aslında; afetzedelere, savaş mağdurlarına, lösev gibi kurum kuruluşlara yapılan yardımların gizlenmesine gerek yoktur, ulaşabileceğin bi kitle varsa bunu ilan da edebilirsin. zaten şov ya da vicdan mastürbasyonu gibi amaçlarla paylaşım yaptığında bu kabak gibi anlaşılıyor. bir kişiye veya aileye, belli bir zumreye yapıyorsan makbul olanı gizli tutmaktır, varsa yardım edebileceğini düşündüğün kişiler, bunlara özel olarak iletirsin.
Harikulade.
Sikrınşat alalım Ramazan'dan önce yayalım.

Kuruluşlara güvenim kalmadı,birçok kez şahit olduk neler yaptıklarını.
Bu konuda ben annelerimize güveniyorum,gerektiği gibi gerektiği ahlaki çerçeve içerisinde bizzat kendilerinin ulaştırmaları daha güvenli ve sağlıklı buluyorum…Çünkü o bir anne.
Tabi göz önünde olmaması daha makul fakat karakteri düzgün değilse, göz önünde olmasa dahi dillendirme olayı olabiliyor.
Herkesin kaderi kalbi kadar olsun.

Sağ elin verdiğini sol el bile bilmemelidir

Geri