Gögüsleri kücük olan kadin.

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
abi sılıkonla orjınal birmi ya kucuk goguslu kadınlar kafadan kaybettı. zımıhahaha

siz erkekler yiğitliğe kaka süsdürmeyipönemliolan işlevi diyorsunuz işte onun gibi bişey :))))

valla herşeyim yerli yerinde , allah özenmiş de yaratmış

Moderatör tarafında düzenlendi:
Erkeklerin büyük takıntısı burada da kendisini gösteriyor ve ne kadar büyük o kadar iyi diye kendisini avutuyor..

Niye bence gayet tatlı küçük olanlar. Daha bi hoş ve masum geliyor bana :)

ne yaptın müdür
dervişin fikri neyse zikri odur misali olmuş :P
en makbulü ortası tabi ama büyük göğüslü arkadaşlarım var ve öne doğru sarkmasından dolayı sağlıksal manada çok zorluk çekiyorlar sırt ağrısı ve kamburlaşma gibi
bu sebeple küçük olması kötü sayılmaz

Şimdi neye göre küçük o da var. Tahta gibiyse olmasın abi, 80 a b c ve türevleri iyidir.

kucuk olan buyuk buyuk olanda kucuk olmasını ıstıyor bırde. :T:

Sorun edilmemesi gereken durum. Her zevk bir noktada tükenir.

Seksüel açıdan daha şanssız olsa da hijyen ve rahatlık konusunda daha şanslı bu kişiler. Terleme ve koku olayı çok daha az, hareket ederken sallanan memelere dikkat etme gibi bir dertleri de yok. İri memeli kadınlar adımlarını hızlandırdığında bile dikkat etmek durumunda kalıyor.

Bunun en doğru tasarımı dokununca büyüyen bir şey olmasıymış ama olmamış. (evet aynen onun gibi)

bazılarını da allah yaratırken next next demiş hic patch yuklememis hahashshshhjs

Biz hiç orası burası küçük erkek diye konu açıyor muyuz, ayıp valla adgjliğputew.

Ideal olan için sorun yok jdjzjs:D
Büyükte büyük sorun çünkü :p

Valla ben sorun etmiyorum ama onlar benim sorun ettiğimin kuruntusunu yapıyorlar.

onlar kendılerını bir zahmet atsın ucurumdan aşagı

Geri