Göğüsleri hakkında gerçeği açıkladı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
forumda sabun haberini görene kadar böyle bir oyuncudan haberim yoktu

benim estetiksel olarak anlamlandıramadığım nasıl o kadar birbirlerine yapışık olabildiği......... yani baksanıza aralarında küçük bir patika var, bi de yanındaki ablanın araya bak kepçeyle geçmişler gibi....... inanmıyorum........

Bu tarz konular iyi oluyor,ilgi alaka seviyesinin su üstüne çıkmasını sağlıyor.

@Anna Karenina seninle sırt sırta verip ( burada başka bir şey diyecektim, terbiyem müsaade etmedi) bütün foruma karşı büyük memeyi savunduğumuz günler aklıma geldi… ne diyon bu konuya ilişkin, sydneyin memesi hakkındaki görüşün nedir

Ekli dosyayı görüntüle 122451
Esra ezmecinin kalça operasyonu olduğuna dair iddialar vardı… katıldığı bir programda bu konu hakkında “Kalçalarım estetik değil.. Ailecek kalçadan kilo alırız” dedi… şahsen ben ikna oldum…… ve bu konu hakkında birçok sosyal platformlarda destek oldum milletimizide desteğe çağırdım. Esra hanıma laf söyleyip cerrahlarla kalça estetiği planlaması yapan kadınları suç üstü yakalayıp yüzlerine tükürdüm…. Hiç unutmam bir gün pankart hazırladım çünkü bomboş bir insanım… pankartta şöyle yazıyordu “Esra ezmesi be poposu yalnız değildir” yani Türkiye cumhuriyetinde böyle bir pankart hazırlanmamıştır….
guinnes rekorlar kitabına girmemi arz ediyorum….

Geri