Gizli numaradan arayanı nasıl bulabilirim ? Gizli numaradan arayanı bulabilirmiyim ?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Gizli Numaradan Arayanı Bulma Nasıl Olur - Gizli Numaradan Arayanı bulabilir miyim ? Gizli Numaradan Arayanın kim oldugunu nasıl ögrenebilirim - Gizli Numaradan Arayanı nasıl ögrenebilirim - Gizli Numaradan Arayanı öğrenebilirmiyim - Gizli Numara - Gizlü numaradan yapılan arama - Gizli Numaradan arayanı nasıl ögrenebilirim

Malesef GSM operatörleri bu konuda kullanıcılara yardım etmiyor. Gizli numaradan gelen aramaların kime ait olduğuna dair bilgiye ulaşabilmek için savcılığa başvuru yapmanız gerekiyor.​

bulabilemezsin.

Ancak tehdit vs gibi nedenlerden savcılığa suç duyurusu yapman gerekiyor. Özele kapat, olsun bitsin.

Ben hiç peşine düşmüyorum , bana ulaşmak isteyen numarasını açar arar zaten.Gizliden arıyorsa hiç oralı olmam.Tabi tehdit vs gibi başka durumlar varsa o zaman iş başka merciilere gider zaten

Savcılık karar çıkarırsa öyle bulabilirsiniz rahatsızlık verme durumlarında. Normal yollardan bulunamıyor.

gızlıye kapat basın agrımasın , kım arıyor programı kur rehberınde olmayan noların kımın adına oldugu cıkar en olmadı kara lısteyı ındır rehberınde olmayan no arayamasın.
demokrasılerde care tukenmez :umursama:

En iyisi gizliden aramalara kapatmak :)

Kim aradıysa aradı amaaan.
Oturup onları mı düşüneceğim bir de? :T:

Geri