Girdiğiniz her ortamda ilgi çeker misiniz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 586 gün önce görüldü
Çektik çektik de ne oldu. Beyaz tenin siyah saçın bi artısi olmadığı gibi siyah saçlarıma düşen akları boyatmak abes kaçar dedirten acılar çektik. herkesin bahtı güzel olsun inşallah.

En köşeye otururum. Çocukluğumda dayının biri aklıma sokmuştu, arkanı hep güvene al demişti.

Son düzenleme:
Bu tarz sorulara cevap vermek aslında kişinin kendini övmesi ile eş değer olduğu için pek doğru bulmuyorum çünkü kişi kendi kendini övme ihtiyacı hissediyorsa ortada bir sorun var demektir. İnsanın kendine değer vermesi güzeldir ancak takdirini objektif olarak başkalarının yapması gerekir. Her takdir de samimi olmayabilir ve bazen çıkar üzerine şekillenir.

Sonuç olarak girdiğim ortamlarda dikkat çeken bir insanım ancak bunun için özel bir çaba sarf etmiyorum yani kimseyi etki altına almak gibi bir amacım ya da davranışım asla olmaz. Tavrım, duruşum, üslubum v.s ile insanlarla doğru iletişim kurar ve saygı sınırlarını aşmam.

Çekmiyorum galiba.

dış görünüş olarak çekmem de rahat olduğum ortamda neşemle çekerim, gergin olduğum ortamda çıkardığım kaosla... bilmişlik falan yaparım, sivriyim genelde çünkü çok sessiz sakin bir tip değilim.

ilgi delisi değilim ilgi çekmek için şaklabanlık yapmam varlığım yeter shhshs

güzellik değil aura meselesi aslında.
ilgi üzerimde kısa sürede toplanır.

Kapıdan girdiğim anda ilgi çekmeye başlarım. Düşünsenize, kapıdan bir göbek giriyor ama sadece göbek, sanki havada duruyor başka bir şey görünmüyor. Hooop bütün dikkatler bende.

Hiçbir fikrim yok esasen ama kim bu deli diyor olabilirler skljkjsjjsj

Mimiklerimden olsa gerek cekiyorum. Hosuma gitmeyen birsey oldugunda, yada komik birsey oldugunda gozler yuz ifadem abarti bi sekilde kendini ele veriyor. Normal davranmaya calisiyorum ama duygularimi gizleyemiyorum.......

O ortam kendi kendini idare edebiliyorsa ilgi ve dikkat çekmem makul sohbete dahil olurum.

Ama orda bir gerizekalı var ve cok fazla konuşuyor ise o daha az konuşsun diye rol çalmaya başlar, sürekli konuşur, bol bol mizah yaparım. Vaktim değerli vasatı dinleyerek vakit geçiremem.

hayır geri planda kalırım.
ortamı tartarım ben zira ortamda kendine rakip olarak kimseyi görmeyen insan daha cüretkar olur.
izlemesi zevkli.

Geri