Gezdim ve Gördüklerim.

Konu sahibi son olarak 38 gün önce görüldü
her zaman bir everest hayalimiz yok değil zirve olmasada bi base camp neden olmasın :)

Doğa ananın muhteşemliği onu ne kadar katletmek için elimizden geleni yapsakta bizden nimetlerini esirgememeye devam ediyor.

Aşırı derecede eğlendiğim bir günün sonu

şu ateşin sesine bile hasret kaldım.
bit artık korona çık git hayatlarımızdan

2018 yılının kurban bayramıydı arife günü maçka yaylalarına sağnak yağmur altında tırmanmıştık elbiselerim ayakkabılarımın içine kadar ıslanmıştım ama ben yine gülüyor hatta kahkaha atıyordum çünki bayram sabahına uyanıcağım manzaranın rahatlığın farkındaydım bir yağmur neşemi gülüşümü bozamazdı nihayet sabah 4 e kadar ateş başında kemence çalıp türküler söylendi ve bayram sabahına böyle güzel bir şekilde uyandık

Doğa ananın muhteşemliği onu ne kadar katletmek için elimizden geleni yapsakta bizden nimetlerini esirgememeye devam ediyor.

Izlanda ve Yeni Zelanda
Dogasini gormek istedigim ulkelerden
Gerci Izlanda'da totonun donmamasi icin, uygun bir vakitte gitmek gerek :d

Izlanda ve Yeni Zelanda
Dogasini gormek istedigim ulkelerden
Gerci Izlanda'da totonun donmamasi icin, uygun bir vakitte gitmek gerek :d

şubat ayında sanırım giden bir grup arkadaşım vardı kuzey ışıklarını izlemek için birde çadırda kalıcaklardı o soğukta nereye gitseler herkes evini açmış cadır kurmalarına gönül razı gelmemiş :)

karadenizin doğasını da görmeni öneririm shi hanım :p

şubat ayında sanırım giden bir grup arkadaşım vardı kuzey ışıklarını izlemek için birde çadırda kalıcaklardı o soğukta nereye gitseler herkes evini açmış cadır kurmalarına gönül razı gelmemiş :)

karadenizin doğasını da görmeni öneririm shi hanım :p
Yok Subat ayinda gidecek kadar kafayi yemedim .p Parmaklarini filan kaybedersin ya Subat'ta : ))

Karadenizi de cok istiyorum, sen hangi sehirleri onerirsin Karadeniz'de?

Yok Subat ayinda gidecek kadar kafayi yemedim .p Parmaklarini filan kaybedersin ya Subat'ta : ))

Karadenizi de cok istiyorum, sen hangi sehirleri onerirsin Karadeniz'de?

karadeniz başlı başına harika bir yer ama çok fazla vaktin yoksa trabzon rize artvin den başlayıp vakit buldukça batıya doğru rotalar çıkartabilirsin
birde yanında mutlaka yağmurluk bulundur her an bir sağnak yağmura yakalanma olasılığın %59 bence :)

doğru ekipmanlarla hiçbirşey olmaz -19 -21 derecede 3 gece kamp atmıştım herhangi bir sorun da yaşamadık çok şükür :)

Geri