Gerçekse bu korkunç bir plan! (NÜFUS KONTROL PROJESİ)

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1213 gün önce görüldü
Dünya 1 milyar nüfusa 1800 yılında ulaştı. Toplam nüfusun 2 katına yani 2 milyar insana ise bundan 127 yıl sonra. Bunun da iki katı yani 4 milyar nüfusa ise sadece 50 yılda ulaşıldı. 1971 yılından 50 yıl sonra yani günümüzde ise neredeyse 8 milyar nüfusa ulaştık. Dünya nüfusu sadece son 100 yılda 4 kat büyüdü. Geçmişe dönüp baktığımızda, her geçen yıl nüfusun daha hızlı arttığını görebiliyoruz. Bu, eğer yeniliklerimizi geliştirmezsek daha çok işsizliğe, bu da daha fazla açlığa ve şiddete neden olacak. Bu kaçınılmaz.. İşte bu kaçınılmaz olanı bizlerin basitçe görebileceği gibi, dünyayı yöneten güçler ve onlara hizmet edenler de öngörüyor. Bu bazı insanlar için bir tehdit oluşturuyor. Peki onlara göre bir tehdit olan dünyanın artan insan nüfusu nasıl azalabilir? Dünya nüfusunu azaltacak bazı yolları var. Kısırlaştırma. Bu doğum oranlarını azaltacaktır. Bir diğeri savaş. Savaşlar her daim nüfusunu etkilemiştir. Diğer bir seçenekse… yıkım, pandemik bir yıkım. Milyonlarca kişiye hızlıca ulaşan bir yok ediş. Bu seçeneklere baktığınızda en korkutucu olan pandemi gibi görünebilir. Aslında nüfusu etkileyecek en büyük etken hiç doğmamaktır...

Belki bu tarz değil ama bunun gibi bir projeden hep bahsediliyor. Yeni bir şey sayılmaz, üzerinde çalışılıyor. Bakalım başarılı olunacak mı!

Biz de bu nedenle Alman aşısını tercih etmiyoruz. kendileri kullansınlar.

Salgın öncesinde Türkçe bir tweet atılmıştı, gerçekten çok ilginç.
Kim bu insanlar ve bu bilgilere nereden ulaşıyorlar?

300 Milyon? Bir tek Amrika kalacak mı demek istemiş? O zaman çok yanılmış.

13,755 Bugün açlıktan ölen insanlar, hiç bir projeye gerek yok, insan evlatları birbirini yer bitirir bu gidişle zaten.

Chomar yine çoğalır. Olan sana bana olur.

Ya Hic Dusunce yazmismis, daha yenice gordum baska bir konuya, gulmekten kendime gelemedim :D

Bill Gates g.tunuze cip takacak diye :D Bu kafalara, tam bunu demek lazim. Adamla kafayi bozdular ya

Büyük güçlerin gizli oyunu ama youtube da izlenebiliyor ne tuhaf asdfdsaf

Planlı nüfus artışı kötü bir şey değil desteklediğim bir uygulama

@Klaus
Videonun sonunda da ifade edildiği gibi bir şeye komplo teorisi demek işin en kolay yoludur ve böylece birçok gerçeğin ortaya çıkartılmak üzere araştırılmasına engel oluyorlar.

@Klaus ya ne alakası var. Şahsım'ın bizi içerde tutmak için senaryoya ihtiyacı mı yar. Höt dese gireriz zaten eve.

Kimi gerçek ölen sayısı gizleniyor diyor, kimi Corona'dan öldü diye uyduruluyor diyor. Kafalar karışık.

Astrologların da bazı komplo teorileri var bu yönde. Kova çağını hızlandırmak için Bill Gates ve diğerlerinin bu virüsü yapay ürettikleri yönünde. Kesinliği yok ama insan olabilir mi demeden edemiyor...

Bu bir proje ise gecmis olsun. Kontrol kimdeydi bilmiyorum ama kontrolden cikti onu biliyorum.

Ben anlamam @Klaus bu illuminati işlerinden. İnanmam da. Ama dünya nüfusu geometrik artıyor ve bu büyük sorun. Bu pandemi yapay mi bilmem. Pandemi bahanesine aşılıyoruz diye insanlara zarar vermek istiyorlar mı, olabilir. Beraberinde gelen karantina kavramı ve yasaklar, yeni baskıcı rejimlerin antrenmanı mı, olabilir. İşte o yüzden yatmak istemezsen korkarak, aşı olacaksın sinovak.

Çok fazla ömrüm kalmadı. O yüzden çok umurumda değil masonlar falan. Sandığın gibi meraklısı değilim bu işlerin.

Geri