Genç Erkeklerle Çıkan Kadınlar Daha Mutlu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kadınların çoğu, kendileri için en iyisinin bu olduğuna inanarak kendilerinden 1-3 yaş büyük erkeklerle evlenir. Ancak bir doktora ve ilişki uzmanına göre, kendilerinden çok daha genç erkeklerle çıkan kadınlar daha mutlu ve daha memnun olma eğilimindedir.

Bir araştırmada heteroseksüel ilişkiler hakkında daha fazla bilgi edinmek için 200 kadına anket yapıldı.

Araştırmalar sonucunda, kendilerinden yaklaşık 10 yaş küçük bir erkekle ilişki içinde olan kadınların en mutlu olanlar olduğu ortaya çıktı. Ayrıca, kendilerinden büyük veya kendi yaşlarına yakın olan erkeklerle çıkan kadınlara kıyasla ilişkilerine daha kararlı ve istikrarlıydılar.

Sonuçlar hakkında bir 'kural' belirtmek için yeterli veri olmamasına rağmen, araştırmacılar, kadınların daha genç erkeklerle çıkarken kendilerini daha rahat hissetmelerinin olası nedenlerini ortaya koydu. Uzmanlara göre, kadınlar bu ilişkilerde üstünlük sağlar ve eşitlik için ilişkide çok daha geniş bir yer vardır.

Araştırmacılar, yaşı büyük bir kadını sevmenin ve tatmin etmenin erkekleri de mutlu edebileceğini ve sonuçta her iki partneri de mutlu olabileceğini ekliyor.

Ayrıca bu çiftler daha iyi uyumluluğa, olgunluğa sahip ve hatta daha iyi ebeveyn olabilirler.
alıntı​

su küçüğün söz büyüğün diye diye asla söz hakkı vermem, mis gibi ilişki tabii...

herkes kendi elin de sever : dd

images (12).jpeg

Ama genç erkeklerin parası yok. Orada bir sorun yaşanabilir bence.

bana zaten hep benden küçükler geliyo evlenirsem kesin kendimden küçük biriyle evlenicem :d

O iş aslında oyle degil iste, yeni dunya duzeni ve modern kısmı bir kenara bırakırsak istatistik sokak sanatında soyledir;

Erkek:20 Kadin 22 olursa randiman
Erkek:22 Kadın 25 olursa rolanti
Erkek:22 Kadın 30 olursa free
Erkek:30 Kadın 40 üstü ise erkegin "genç, Dinamik ve kolay yorulmaması goz onunde bulundurulur. Kadının parası olması muhim degil. 30 luk erkegin 40 lık kadından istedigi genel de 22/25 lik kadinin dirdirinin ve baskisinin olmamasıdır.
Diger elzem ve genel secenekler hungrywoman dedigimiz aclik ceken desperate housewives lar ve abazan gencliktir.
Genel de "dipsiz kuyulardan" haz alırlar.
Ve avam bir güruhtur. Sevisirken tv de kral tv kanalı aciktir. Ya da gokhan turkmenin en duygusal sarkilari esliginde bir ciftli ve tuborg ile is gorurler

Parası icin 30 luk adamin 40 lik kadin ile birlikte olmasi
Ali agaoglunun bos kisiligini, espiriyetsizligi ve vasat mottosunu kaldırabilicek 30 luk kadın ile aynı orantı ve yasam tarzındadır.
Biz bu tarz kisilere LLL (LOW LEVEL LIFE) diyoruz.

Secenekler kisinin nasil bir hayat hikayesi oldugu ile degiskenlik gosterebilir.

Son düzenleme:
Kafa yapısı bana uysun, sohbeti çekilsin, yeter.

Araştırmacılar yeteri kadar veri sunmamışlar bize sanki. Araştırmaya iştirak eden kadınların yaş grubu nedir mesela? Çünkü belli bir yaşa gelmiş kadınlar genç erkeklerle elbette mutlu olurlar. Biraz daha genç kadınlar ise genelde olgun erkek tercih ederler bence. Bence diyorum çünkü benim için en az +10 yaş tercih sebebi :D

Doğru... Mesela ben öyleyim...
Tabi genç dedik de 5- 10 yas değil...
Saka bir yana kafa uyustuktan sonra ve çok büyük uçurumlar yoksa önemi yok bunların,yok boy yok yaş yok kilo.

ben 40 yasinda biriyle sewgili olamam herhalde ya dhshs

15-20 yaslarimda hep benden buyuk erkekler ilgimi cekiyordu. Yasitlarimizdan cok daha farkli ve cekici geliyordu. 25-30 yaslarda artik benden daha buyuk olanlar degil, ya bir iki yas kucuk veya yasitlarim tercihim. Kafalar daha iyi uyusuyor ve suan ki yasitlarimiz daha olgun, terbiyeli ve anlasmasi kolay geliyor. Daha da eglenceli tabi :emoji_nerd:

Araştırmalar sonucunda, kendilerinden yaklaşık 10 yaş küçük bir erkekle ilişki içinde olan kadınların en mutlu olanlar olduğu ortaya çıktı. Ayrıca, kendilerinden büyük veya kendi yaşlarına yakın olan erkeklerle çıkan kadınlara kıyasla ilişkilerine daha kararlı ve istikrarlıydılar.​
Araştırma sonucunun böyle çıkması hiç de şaşırtıcı değil çünkü bir kadın, kendinden 10 yaş küçük erkeği kolaylıkla yönetebilir ama kendi yaş grubu ve daha yukarısı için durum hiç de öyle olmayacaktır.

Aşkın yaşı yok denilse de kişiler arası yaş farkı arttıkça aradaki biyolojik farklar ve düşünce farklılıkları da aynı oranda artar. Sağlıklı bir ilişkide yaş farkı çok fazla olmamalıdır çünkü yıllar geçtikçe o fark daha da büyür.

Olgun candır
.Çoluk cocuk cekilmez bir yaştan sonra .P

Geri