Gelmiş Geçmiş En Müthiş 3 Burç

Konu sahibi son olarak 1001 gün önce görüldü
Sux Allah seni ne etsin... Konunun başını arıyorum tüm burçlar için ciddi ciddi, bir baktım sadece yaymış...Yükselen yay burcu olarak ben de kendimi buraya katabilirim bence... (çoğunu okumadım ama terazi olsa okurdum....) seviyorum ben yay kadınlarını, erkeklerine de hep aşık oldum tsk...

Sux Allah seni ne etsin... Konunun başını arıyorum tüm burçlar için ciddi ciddi, bir baktım sadece yaymış...Yükselen yay burcu olarak ben de kendimi buraya katabilirim bence... (çoğunu okumadım ama terazi olsa okurdum....) seviyorum ben yay kadınlarını, erkeklerine de hep aşık oldum tsk...
bir kez, bir yay erkeğine ağzım sulanmıştı…. ondan sonra tövbe ettim aşk meşk işlerine.zlzkzjk

kızlar geçmiş olsun..
benimde bir yay kadını ilgimi çekiyor ama bunlar biraz ürkütücü oluyor, o yüzden pek ilişemedim..
ama erkekleri tatlıdır yaa slslsji

bir kez, bir yay erkeğine ağzım sulanmıştı…. ondan sonra tövbe ettim aşk meşk işlerine.zlzkzjk
Jdksjdjs bin beter etsin allah onları, nikaha bile gider bu ilişki dediğim her yay erkeğiyle bağım bu şekilde son buldu,

Screenshot_20210921_211047.jpg

oysa bizi bir Terazi erkeği el üstünde taşırdı, gerçi onlar da da hafif bir gtluk var... (forum dışı lütfen)

konudan bağımsız benimde burcum terazi, yükselenim yay...

• Beğen
Tepkiler: Aze
kusura kalmayın ama boğa burcunun yanında nal toplarsiniz anca.

Yay denildigi zaman aklima ilk gelen kelime aktivist oluyo

Geri