Gelecekteki Sevgiliye Not

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Ne olursan ol geçmişteki sevgilini unutmayip acısını benden çıkarmak icin gelme.

Ağzından çıkanı kulağını duysun,kulağının duyduğunu kalbin hissetsin.
Yoksa otur oturduğun yerde,kirini bulaştırma bana.

Ben hazırım.
Ve sen şimdi..
Yanıma geleceksen, gelme.
Yarınlarıma geleceksen, gel.
Yarını da bekleme.

Adın emre ise başımın üstünde yok değilse şu an da gelme sevdicegim ile mutluyum: p

saçların bukle buykle olsn ben oyle severım cok trıp atma ve cok sev :) fılm ızlemeyı seversen ıyı olur bırlıkde bıseyler yapabılelim :) sabahları yuzun asık olma ve en onemlısı herzmn gülümse :)

esmer saçları uzunn uzun boylu olmanı isterim. saygılı dürüst yalandan korkan birini istiyorum
olduğu kadar olmadığı kader...

sevgili, gelecekteki sevgili. şimdiki manitadan memnunum çok şükür ama olurda ilerde bu durum bozulurda senle tanışırsak; akıllı ol, uslu ol, söz dinle canımı ye.

ben gercekte sevgıye cok onem verırım sevgıme ıstıyorsan gellllll :srl:

Hayırlısı be gülüm olmadı bı sıgara yakar mutluluklar dılerız :heyoo:

Bunlar da yeni botlarımız sanırım. Vatana millete foruma hayırlı uğurlu olsun. kfjhgdjl

sen yeterki gel yeter ki yalan söyleme ve sev gösterdiğin ilginin fazlasını göreceğinden emin olabilirsin:D hadi hayırlısı :D

Diğerleri Gibi olma hep bi farkın olsun , asaletin ve güzelliğin büyülesin herkesi Onların Arasında bende olayım , gözlerinde kaybolayım . Bir bakışta diyeyim ki hayal'dir gördüklerim hep bunu düşledim ve işte Gerçek...

Geri