Gelecekteki Sevgiliye Not

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Eger simdi gelirsen simdi ki sevgilim seni vurur benden demesi.
sonra gelirsen kedileei seviyorum bi de browni bilesin.
luna parka gitmek istiyorum dedigim de sen cocuk musun deme alakasi yok.
saclarim bukle duz gordugunde sasirma genel de duz kullaniyorum.
kirmizi yi cok seviyorum haberin olsun.
sakin sevgililer gunu vs kutlayayim deme biz kutlamiyoruz.
ben gun icin de yogun olabilirim cevap vermezsem telefonuma hmeen trip atma geri donerim mutlaka
Aytac la mutluyum bak sakin gelme

Geldiğin gün tüm şarkılar seni söyleyecek,
Tırnaklarıma işlediğim türkü kokularıyla karşılayacağım seni.

Bilirsin, içime dökerim ben kendimi. Bir de adını bilmeden ve sen gelmeden önce yazdığım mektuplara biriktiririm hayallerimi, senle yapacaklarımı. Her ay benden bir mektup alacaksın böylelikle. Sen gelmeden hazırlığını nasıl da yaptığımı daha iyi anlayacaksın.

İlgisiz bırakma beni sakın.. Bilirsin ki ben seni annen gibi, kardeşin gibi, eş'in gibi sevme gücüne sahibim. Tüm gün yorulmuş olsam bile sesini duymadan uykular gelmez yatağıma.

Sokaklarda kaybolmayı, her on adımda bir 'özledim' diyerek yolun ortasında sarılmayı, yağmurda ıslanarak yürümeyi severim. Bunu bil.

Gelecekteki sevgili, eğer bunları okuyorsan bilirsin ki çok fazla bir şey beklemiyorum senden. Su bile almaya paramız olmasa da sen gel yeter.
Yağmur yağınca suya kanarız nasıl olsa.

Önce mutluluk…

yutkunuşun bile ütopik bi şiir olur.
gel de sevme
gel de, sev be .

yeter arkadaş artık geleceksen gel .

Gelirken 2 ekmek bir de nutella al

Belki de aynı kitabı okuyoruz şu an, kim bilir...

Sarhoşluğu sev illa alkol kullanmana gerek yok çayla bile sarhoş ol yanımda.

Lan gelecekte ki sevgili merhaba.

Gelirken haber verme olur mu? Süpriz yap. Cee ee diye gel bana.
Ama bak anlaşma yapalım.
Ben sana şiir okur, seni kalame alır, kitap haline getirir, saatlerce okur okur doyamam.
Haa yok benim bir tarafım kalkar, alışık değilim bu tarz şeylere dersen gelme. Seni vezir Değil rezil ederim.
Evet evet tehtit ettim şimdi seni.
Sonra, sana şarkı söylerim. Çarşıda, sokakta, kalabalIkta fark etmez yani söylerim.
Ama sen bunada alışık değilsindir şimdi.
Deli gibi severim. Annen kıskanır beni. Hatta ben bile kendimden kıskanırım seni.
Lan bir an kendimle çıkasım geldi. Şimdi kim bilir kimlesin, nerdesin it herif :/
Hakkatten adın ne senin?
Yaşın, işin?
Bam çok zengin olma. Beni mutlu edecek sevgin, başımızı sokacağımız iki oda olsun. İki oda istiyorum çünkü diğer oda bebeğimizin. Sonrası Allah kerim.

Ciddi ciddi diyorum ki, gel artık. Beni bu bataklıktan kurtar.
Yenin ederim ki, ben bir tek sende güzel olacağım.

Bekliyorum gel.

Gelecektinnnn gelmez olduuun halimi hic sormaz olduuun .P seyyy ne dicektim ben ayaklarimi isitabilir misin ?

beni kendine asik edebilecek kadar beni seveceksen gele bilirsin

Bunca insanı boşuna kaybetmedim. Az kaldı biliyorum, tanışacağız seninle .

geleceksen tam gel gitme hiç gitme hayatımdan seni abartılı sevgim sıkmasın beni abartılı sev kıskan kıskanayım seni herkesden razıyım kimse olmasın birtek sen ol hayatımda sevgin hiç bitmesin yeterki ... ellerimiz birleştiği an,gözlerine baktığım an, kalbimin en derinliklerinden hissedeyim beni kalbinle sevdiğini ... öyle bir gel ki hayatıma senin için her zorluğu gğüsleyebileyim ... öyle bir tut ki ellerimden içinden bırakmak dahi geçmesin ... sen gel hayatıma ben silerim tüm kıskanacağın insanları... sen yeter ki gel ve kalbimde taht kur...

gel sevgili gel sevgili bitsin bu gurbet

yoolunu bekleyen class, sunroofuna hasret.

Geri